Δείτε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Ionian
- Ένταση μετά το θάνατο του μικρού αγοριού στο Κέντρο Φιλοξενίας Μυρσίνης. Δέχθηκε επίθεση εργαζόμενη στο Κέντρο και απειλήθηκαν θαμώνες καφετέριας. Εξαγριώθηκαν από την καθυστέρηση του ασθενοφόρου οι πρόσφυγες. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ.
- Σε περισσότερες από 63.000 κατασχέσεις προχώρησαν τα στελέχη της Α' ΔΟΥ Πατρών μέσα σε 10 μήνες.
- Στους δρόμους πάλι οι εκπαιδευτικοί. Συλλαλητήριο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
- Απόλυτη εγκατάλειψη από τον Δήμο καταγγέλλει το Βιοτεχνικό Πάρκο Πάτρας. Ζητά βοήθεια από επιμελητήριο Αχαΐας.
- Αγώνας δρόμου για την ανέγερση του ειδικού σχολείου Μπόχαλης στη Ζάκυνθο εντός χρονοδιαγράμματος. Από 40 κύματα πέρασε το έργο μέχρι να ξεκινήσει.
- Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις. Οι καταστηματάρχες ελπίζουν σε αύξηση του τζίρου τους. Ανοιχτά τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη.
- Το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο θα επισκεφθεί αύριο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές στις καλλιέργειες και το ζωικό κεφάλαιο.
- Σήμερα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού. 4.500 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στη χώρα μας. Ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές του ασθενή.
- Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος υποδέχθηκε τη Χορωδία και τη Μαντολινάτα Αργοστολίου και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. Συγκινητική τελετή στο Συνοδικό Μέγαρο του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως.
{https://youtu.be/5H-ppK3wLDE}



















