Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Επιταλίου αποφάσισε στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, και σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Επιταλίου, να ξεκινήσει μαθήματα θεωρίας και εφαρμογής στον καινοτόμο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο των drones.
Σκοπός των μαθημάτων είναι η κατανόηση λειτουργίας των συσκευών και οι πρακτικές εφαρμογές τους. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ηλικίες 11 ετών και άνω (και σε ενήλικες).
Το μάθημα θα επιμεριστεί στις εξής ενότητες:
Κυκλος 1ος- θεωρία
1. Αρχές πτήσης
2. Κατηγορίες Drones και χρήσεις
3. Παραδείγματα εφαρμογής
4. Αποτελούμενα μέρη
5. Χειρισμός,
6. Εξειδικευμένες προσθήκες
7. Σχετική νομοθεσία
Κύκλος 2ος- κατασκευή
1. Επιλογή μερών
2. Συναρμολόγηση
3. Συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις
Κύκλος 3ος
1. Πτήσεις
Τα τμήματα που πιθανόν να προκύψουν θα χωριστούν ηλικιακά με ανάλογα προσαρμοσμένη και την διδακτέα ύλη.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας:
https://sgkepitaliou.wordpress.com
ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου:
[email protected]
Εκ του Δ.Σ.



















