Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Δεμένα τα πλοία στη Ζάκυνθο - Πνέουν θυελώδεις άνεμοι 9 μποφόρ - Δείτε μέχρι πότε

Δεμένα τα πλοία στη Ζάκυνθο - Πνέουν θυελώδεις άνεμοι 9 μποφόρ - Δείτε μέχρι πότε
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων και στο νησί μας είχε εκδοθεί πριν από λίγη ώρα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο και ξεπερνούν τα 9 μποφόρ με διευθυνση Β-ΒΔ. Ως εκ τουτου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της πορθμιακής γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου με την απαγόρευση να ισχύει εως τα μεσάνυχτα οπότε θα επανεξεταστούν τα δεδομένα του καιρού για αυριο το πρωί (29/12).

Το έντονο μπότζι στο λιμάνι έκανε μικρά και μεγαλύτερα πλεούμενα να κλυδωνίζονται σαν ακυβέρνητα, με τους ιδιοκτήτες τους να καταβάλουν προσπάθειες από νωρίς να τα δέσουν σφικτά και να τα ασφαλίζουν γερά στο λιμάνι. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα λιμεναρχείο πριν φθάσουν στο λιμάνι, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο με ημερολογιακή εγγραφή πλοιάρχου να μην γίνουν ούτε τα πρωϊνά δρομολόγια.

Καθώς ο χιονιάς πλησιάζει τη χώρα, «συναγερμός» έχει σημάνει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από αυτά.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις