Ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και έληξε άδοξα, κυρίως ως προς τις παράλληλες δράσεις. Ο λόγος για την Εκπτωτική Νύχτα της Αμαλιάδας που διοργανώθηκε χθες από τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της πόλης. Οι δράσεις ξεκίνησαν περίπου από τις έξι το απόγευμα και παράλληλα άνοιξαν και τα καταστήματα. Η κίνηση του κόσμου άρχισε να κορυφώνεται μετά τς εφτά και έως τις εννέα, καθώς μετά η βροχή ανάγκασε τους πολίτες να αναζητήσουν ένα μέρος για μη βραχούν.
Έως εκείνη την ώρα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης που είχαν μετατραπεί σε πεζόδρομους, είχαν κατακλυστεί από κόσμο που έκανε τις αγορές του, βρίσκοντας αρκετά καλές τιμές λόγω της ημέρας που κυμαίνονταν από το 50 έως το 70% σε εκπτώσεις.
Το κοινό αγκάλιασε και συμμετείχε στις δράσεις, αρκετοί παρακολούθησαν την ανοικτή συναυλία του Σάκη Ζαφειρόπουλου και της παρέας του έξω από το δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας, όμως η βροχή ματαίωσε την συναυλία των Γιάννη Βαρδή - Γιώργου Λιανού στην πλατεία Λαζαράκη και έδιωξε τον κόσμο από την αγορά, βάζοντας ουσιαστικά ένα πρόωρο τέλος στη νύχτα που προμηνυόταν ιδιαίτερη επιτυχημένη.
Έως εκείνη την ώρα πάντως οι έμποροι χαρακτήρισαν ικανοποιητική την κίνηση και μάλιστα πολλά καταστήματα είχαν ετοιμάσει τα δικά τους happening και κεράσματα για να υποδεχτούν την πελατεία τους.


















