Για 7η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλειας εν Αθήναι “Άγιος Γεώργιος" μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου το Μυρτούντιο αναβιώνουν και φέτος το δρώμενο της καύσης του Ιούδα.
Για φέτος οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πολλά βεγγαλικά, ενώ τους παρευρισκομένους θα κεράσουν χειροποίητα γλυκά γυναίκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.
Ο Σύλλογος “Γεώργιος” θα επιβραβεύσει τις γυναίκες του χωριού, με ένα αναμνηστικό δώρο ενώ στα παιδιά που θα συμμετέχουν στην κατασκευή του ομοιώματος θα απονείμει Αναμνηστικό Δίπλωμα και ένα αναμνηστικό δώρο .
Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση μιας τηλεόρασης 42'' για την οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού “Αχιλλέας”.


















