Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Καυτός ο Σεπτέμβρης για τους ταξιτζήδες στην Ηλεία

Καυτός ο Σεπτέμβρης για τους ταξιτζήδες στην Ηλεία
Οι διακοπές τελείωσαν και όπως φαίνεται οι κινητοποιήσεις ξανάρχονται για τους ιδιοκτήτες ταξί στην Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτοί της Ηλείας.
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Έως ότου ανακοινωθεί η τελική μορφή του νομοσχεδίου σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος, που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, οι ταξιτζήδες «ζεσταίνουν» τις μηχανές.

Ήδη τα μέλη του σωματείου ταξί «Ερμής» από τον Πύργο παρακολούθησαν ημερίδα του ΣΑΤΑ στην Αθήνα σχετική με τη θέση του ταξί στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εκεί παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του σωματείου Κώστας Καββαθάς και Δημήτρης Μιαούλης, ο υπεύθυνος του ραδιοταξί Πύργου Θανάσης Γαλανόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιαούλης τόνισε πως «περιμένουμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου γιατί αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα. Από εκεί και έπειτα θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο διαλόγου και αν τελικά δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, στα οποία μένουμε ανυποχώρητοι θα προχωρήσουμε σε απεργίες και δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται καυτός μήνας για τον κλάδο». Αναφερόμενος στις αντοχές των ταξιτζήδων στο ενδεχόμενο μιας μεγαλύτερης σε διάρκεια απεργιακής κινητοποίησης ο κ. Μιαούλης δήλωσε πως «ο κλάδος αντέχει. Προκειμένου να χάσει την ύπαρξή του, γιατί περί ύπαρξης μιλάμε πλέον αντέχει».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος