Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Δοκίμι: Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με θεριζοαλωνιστική μηχανή - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο (photos)

Δοκίμι: Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με θεριζοαλωνιστική μηχανή - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο (photos)
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Νεότερη ενημέρωση: Πέντε άτομα διεκομίσθησαν -ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένα- στο Νοσοκομείο Αγρινίου (μεταξύ τους και ένα μωρό) τα οποία επέβαιναν στο ΙΧ που οδηγούσε 19χρονος, ενώ τη θεριζοαλωνιστική μηχανή οδηγούσε ένας 54χρονος.

Πρώτη ενημέρωση:

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη πριν από περίπου μία ώρα άνδρας ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε σφοδρά -υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες- με θεριζοαλωνιστική μηχανή στο ύψος του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Δοκίμι, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων. Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και άμεσα έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είχε εγκλωβιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες τα ξημερώματα, στο ύψος της Κυψέλης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτου με θεριζοαλωνιστική μηχανή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 61χρονου οδηγού του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας