Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Γ.Ν. Πύργου: Αιχμές για απροθυμία της ΔΕΠΑΝΟΜ να συνεργαστεί με το ΤΕΕ

Γ.Ν. Πύργου: Αιχμές για απροθυμία της ΔΕΠΑΝΟΜ να συνεργαστεί με το ΤΕΕ
Παραδίδεται την επόμενη εβδομάδα η μελέτη που εκπονεί το ΤΕΕ Ηλείας για την αντιπλημμυρική θωράκιση του εσωτερικού του νοσοκομείου Πύργου, όπως ανακοίνωσε
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
στο IONION FM, ο Βασίλης Τζίφας μέλος του ΤΕΕ και της επιτροπής που όρισε ο εισαγγελέας Πύργου για την αποτίμηση των καταστροφών μετά τις πλημμύρες.

Ως λύση προτείνεται η υπερύψωση της περίφραξης, , η απομάκρυνση των υδάτων από επιστρεφόμενα νερά τάφρου και οι αντλίες που θα απομακρύνουν τις εισροές. Ο κ. Τζίφας ανέφερε ότι μερικά μηχανήματα στο υπόγειο του νοσοκομείου Πύργου επισκευάστηκαν και άλλα αντικαταστάθηκαν.

Ο ίδιος δεν έχει εικόνα καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου των συμβάσεων, λόγω αποκλειστικής αρμοδιότητας της ΔΕΠΑΝΟΜ, που είναι η επιβλέπουσα μαζί με την διοίκηση του νοσοκομείου.Άφησε αιχμές για την απροθυμία της ΔΕΠΑΝΟΜ να συνεργαστεί με κλιμάκιο του ΤΕΕ.

Ο κ. Τζίφας τόνισε ακόμα ότι πρέπει άμεσα η περιφέρεια να αναλάβει την αντιπλημμυρική θωράκιση ολόκληρης της περιοχής. Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Πύργου, είχε επισημάνει εγκαίρως και πριν τον Φεβρουάριο τους κινδύνους πλημμύρας.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος