Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Πάτρα: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα - Επιασε τον ένα, οδηγός

Πάτρα: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα - Επιασε τον ένα, οδηγός
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Στη σύλληψη ενός 15χρονου κατέληξε το… παιχνίδι ανηλίκων να πετούν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητα στην Πάτρα.

Ο 15χρονος, μαζί με άλλους τέσσερις ανήλικους που αναζητούνται, πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα σε ένα από αυτά να προκαλέσουν φθορές.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 15χρονος, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με τέσσερις ακόμη ανηλίκους, που αναζητούνται, πέταξαν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητο, που οδηγούσε 42χρονος, προκαλώντας του φθορές στην πόρτα.

Ο παθόντας ακινητοποίησε τον 15χρονο δράστη, τον οποίο παρέδωσε στους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους συνεργούς του δράστη, τραυμάτισε στο αριστερό άκρο τον παθόντα, κατά την προσπάθησε του τελευταίου να τον ακινητοποιήσει.

Ο πατέρας του 15χρονου, μετέβη στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας του υιού του, ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος