Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Θύμα κλοπής ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο - Ξεπερνά τις 25.000 ευρώ η λεία

Θύμα κλοπής ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο - Ξεπερνά τις 25.000 ευρώ η λεία
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Θύμα κλοπής έπεσε σήμερα νωρίς το πρωί ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο, με τη λεία να ξεπερνά τις 25.000 ευρώ και τους δύο δράστες να αναζητούνται από την Αστυνομία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η διανομέας γύρω στις 8.30 το πρωί, αφού παρέλαβε από την υπηρεσία της τα χρήματα που προορίζονταν για συντάξεις χωριού της Δυτικής Αιγιάλειας, πάρκαρε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην Καλλιθέα Αιγίου και ανέβηκε για λίγα λεπτά.

Την παρακολουθούσαν όμως δύο μαυροντυμένοι άνδρες (ο ένας φορούσε και κουκούλα) οι οποίοι περνώντας με το δίκυκλό τους σταμάτησαν, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Τη σκηνή της κλοπής έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν τους δύο δράστες, που εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμιαία στάση της γυναίκας και ίσως και να την παρακολουθούσαν, γνωρίζοντας πως μεταφέρει μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να βρουν ευκαιρία να της το αρπάξουν. Του ζητήματος έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Αιγίου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24