Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στο Μπισκίνι Ζαχάρως προέβη στην θανάτωση τεσσάρων αδέσποτων ζώων συντροφιάς (σκύλων) παρέχοντάς τους πιθανόν δηλητηριασμένη τροφή.
Όπως ανέφερε η Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως χθες λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό των νεκρών σκύλων, "...σημερα το απογευμα επειτα απο κληση του Αστυνομικου Τμηματος Ζαχαρως ενημερωθηκαμε πως στον δρομο Αρηνης που οδηγει στο χωριο Σχοινι βρεθηκαν διπλα σε καδο τα πτωματα 4 νεκρων σκυλων.Στο σημειο εσπευσε αμεσως η Προεδρος της Ελληνικης Φιλοζωικης Ενωσης Ζαχαρως κα Σπηλιοπουλου Ρενα καθως και ενα περιπολικο.
Διαπιστωθηκε ο Θανατος των τεσσαρων σκυλων προφανως απο δηλητηριασμο καθως στα στοματα των ατυχων σκυλων υπηρχαν αφροι...Προκειται για δυο ενηλικα σκυλακια καθως και δυο μωρα 3 μηνων περιπου. Ο δραστης τα ειχε τοποθετησει με σειρα στην ασφαλτο σε εμφανες σημειο απο τους περαστικους. Στο σημειο βρεθηκε και ενα τριτο σκυλακι ηλικιας 3 μηνων σοβαρα τραυματισμενο στο πισω αριστερο ποδι, το οποιο περισυλλεχθηκε και μεταφερθηκε στον κτηνιατρο.
Παρακληση προς ολους τους κατοικους που γνωριζουν η ειδαν κατι... ακομη και ανωνυμη καταγγελια... Τηλεφωνηστε στο Αστυνομικο τμημα Ζαχαρως στο 2625033333 η στην Ελληνικη Φιλοζωικη Ενωση Ζαχαρως στο 6907370034.


















