Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην πόλη της Ανδραβίδας. Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην πόλη έχουν προκαλέσει οργή και ανησυχία στην περιοχή. Κάτοικοι και επαγγελματίες είναι έτοιμοι να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των φαινομένων. Η απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης, χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικά “αντίμετρα” όπως αύξηση του αστυνομικού δυναμικού της περιοχής, θεωρούν πως ευθύνεται για την αυξημένη εγκληματικότητα που παρουσιάζεται.
Προχθές το βράδυ υπήρξε και νέο κρούσμα θρασύτατης διάρρηξης σε οικία, στην περιοχή απέναντι από το πρώην αστυνομικό τμήμα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Οι δράστες εισέβαλαν από τη μπαλκονόπορτα και έκαναν άνω - κάτω το σπίτι. Δεν βρήκαν όμως χρήματα ή κοσμήματα και έφυγαν άπρακτοι επί της ουσίας, όμως τη ζημιά τους την είχαν κάνει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας σήμερα στις έξι το απόγευμα συνεδριάζει σε γενική συνέλευση για να λάβει μέτρα προστασίας των περιουσιών, επαγγελματιών και κατοίκων. Μια από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι και η πρόσληψη security, να υποκαταστήσει την Αστυνομία.
Μάλιστα ο εμπορικός σύλλογος έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση - διαμαρτυρία για την “ανύπαρκτη” αστυνόμευση της πόλης τον τελευταίο χρόνο.



















