"Έφυγε" ο πατέρας της Στυλιανός
Δύσκολες ώρες περνά η Δ/ντρια της ΔΟΥ Πύργου Ρουμπίνη Στυλιανοπούλου, αφού χθες έχασε τον αγαπημένο της πατέρα Στυλιανός σε ηλικία 87 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους.
Ο Στυλιανός Στυλιανόπουλος ήταν άνθρωπος αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Σαλμώνης και του Πύργου, πολύ καλός οικογενειάρχης, δημιούργησε μια ωραία οικογένεια, ευτύχησε να δει τα παιδιά του και τα εγγόνια του κοινωνικά καταξιωμένα, αποκαταστημένα και διαπρεπείς επιστήμονες.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σαλμώνης όπου θα τον αποχαιρετήσει η οικογένειά του, φίλοι και συμπολίτες και η σωρός του για το ύστατο χαίρε θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 2 το μεσημέρι.
Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπτήρια στην Ρουμπίνη Στυλιανοπούλου και την οικογένειά της.


















