Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Η Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Η Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η κίνησή μας και οι υποψήφιοι της αφού σκόπιμα σιώπησαν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που κάποιοι επέλεξαν έντεχνα προκειμένου να σύρουν τους συναδέλφους σε μιά παρατετταμένη εκλογική διαδικασία πιστεύοντας ότι έτσι μπορούσαν να δεσμεύσουν πρόσωπα και συνειδήσεις ήρθε η ώρα να σπάσουν τη σιωπή τους και να φωνάξουν δυνατά με φωνή στεντόρια , με βροντερή φωνή όχι για να ακουστούν γιατί πάντα ακούγονται αλλά για να θέσουν μια για πάντα στο παρασκήνιο και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κάποιους ψιθυριστές ασματικούς τενόρους κάποιους λίγους και ανύπαρκτους μέχρι χθές.Αυτούς δηλαδή που αφού ανακάλυψαν <<τη φιλοσοφική λίθο>> στα κομματικά γραφεία που θήτευσαν θέλησαν να μεταφέρουν τη τέχνη του εφικτού και τη <<συνδικαλιστική εμπειρία>> που απεκόμμισαν και σε άλλους <<τυχερούς>> συναδέλφους προκειμένου να τους κάνουν συνκοινωνούς στην επίλυση του γρίφου <<πως χωράνε είκοσι καρπούζια κάτω από μια μασχάλη >>.

Όμως δεν στάθηκαν μόνο σ αυτό. Στο πέρασμα του χρόνου και όσο πλησίαζε η εκλογική διαδικασία το εξερευνητικό τους πνεύμα βρίσκονταν σε διαρκή διέγερση έτσι άρχισαν τις ανακαλύψεις ...ανακάλυψαν εν αρχή τη φωτιά , τον τροχό, την πυρίτιδα, την Αμερική , τον ηλεκτρισμό , και τέλος........την Αστυνομική ασπιρίνη , ελιξήριο που έχει δράση μόνο σε αστυνομικούς και είναι ικανό να παρέχει άμεση ίαση σε κάθε νόσο και παθογένεια της Αστυνομίας . Το συνταγογράφησαν ανελλιπώς στους ασθενείς αστυνομικούς αφού τους συνέστησαν ότι για να επέλθει η δράση του σκευάσματος θα έπρεπε αυτοί που το ανακάλυψαν να κατέχουν οι ίδιοι τον θώκον του Προέδρου.

Σε κάθε άλλη περίπτωση οι ασθενείς θα έπρεπε να καταφεύγουν στη παραδοσιακή ιατρική που εκπροσωπούσε το παλιό......το φθαρμένο..το κορεσμένο....το μπουχτισμένο. Συναδέφισσες-Συνάδελφοι καθένας από εσάς ξεχωριστά μα και όλοι μαζί από κοινού γνωρίζετε ποιος είναι ο καθένας από εμάς από που προέρχεται, τι έχει προσφέρει και μπορεί να κρίνετε, να αξιολογήσετε και να ψηφίσετε εν τέλει . μπορείτε να απορρίψετε κείμενα-εκθέσεις ιδεών , να αντιπαλεύετε σκοταδιστικά μυνήματα που καταρρέουν στο βάθος του χρόνου αλλά αφού πρωτα έχουν εξυπηρετήσει τους εμπνευστές τους.

Μπορείτε και δεν θα αφήσετε να σας επικολήσουν ψευδεπίγραφες , παραπλανητικές , πολιτικές ετικέτες . Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι μαζί παλέψαμε και αντιπαλέψαμε τα όποια δεινά βρήκαμε στο διάβα μας τα τελευταία οχτώ χρόνια της κοινής μας πορείας είμασταν μαζί σας σε ότι χρειαστήκατε όποτε και οταν το χρειαστήκατε.Τώρα πλέον έχουμε οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης αμφίδρομη . Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είχατε το σθένος και κοιτάξατε τα όποια λάθη μας με την ίδια μεγαλοσύνη που είδατε και τα σωστά και όταν χρειάστηκε να τα βάλετε στη ζυγαριά της ψυχή σας αυτή έγειρε υπέρ μας.

Σας ζητούμε για άλλη μια φορά να μας τιμήσετε με την μαζική προσέλευσή σας και την ψήφο σας ξέροντας ότι σας διεκδικούμε δημοκρατικά, χωρίς οποιαδήποτε μορφή πίεσης γνωρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να είστε υποχείρια κανενός γιατί επίλέξατε ένα επάγγελμα που η φύση του δεν το επιτρέπει......... Απο την επαύριο των εκλογών θα είμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ-ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...!!!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΑ)

Επικεφαλής Ηλίας Παναγούλης (Υ.Α. Πύργου)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΧΤΥΠΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΑΤΡΙΜΠΟΥΖΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΗ
ΚΑΨΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΛΙΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
ΝΙΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΣΕΠΕΝΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΙΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΟΥΜΠΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ

ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ
ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΣΙΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος