17|10
2018
02:13

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

ΙΝΑΛΕ: Κάλεσμα για τη συμπλήρωση αλιευτικού ημερολογίου

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝΑΛΕ) υλοποιεί το Εθνικό Πρόγραμμα Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων (ΕΠΣΑΔ,) δράση του οποίου αποτελεί για πρώτη φορά η συλλογή στοιχείων που αφορούν την ερασιτεχνική αλιεία.

Το ΙΝΑΛΕ είναι ο επίσημος εθνικός φορέας για την υλοποίηση του ΕΠΣΑΔ σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΘΕ. Η έρευνα έχει διάρκεια 3 χρόνια και θα ολοκληρωθεί σε 3 φάσεις.

Η πρώτη φάση διεξήχθη και ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με την εταιρία ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ με τυχαία επιλογή και τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε πανελλαδικό δείγμα νοικοκυριών. Αυτή την περίοδο ξεκινά η 2η φάση του προγράμματος που αφορά στη συλλογή πιο εξειδικευμένων στοιχείων από τυχαίο δείγμα ερασιτεχνών αλιέων.

Η 3η φάση θα ξεκινήσει το 2019 με τη συμμετοχή και του ΕΛΚΕΘΕ και με δράσεις πεδίου που αφορούν σε τυχαίες δειγματοληψίες σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας από τους συνεργάτες του ΙΝΑΛΕ και του ΕΛΚΕΘΕ.

Το ΙΝΑΛΕ καλεί ερασιτέχνες αλιείς από όλη την Ελλάδα που ψαρεύουν από την ακτή, από βάρκα ή με ψαροντούφεκο και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στη 2 η φάση της έρευνας, να επικοινωνήσουν με την ομάδα έρευνας της ερασιτεχνικής αλιείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και / ή στους αριθμούς 25940 23820 & 22691.

Η συμμετοχή των ερασιτεχνών αλιέων αφορά στη συμπλήρωση αλιευτικού ημερολογίου. Τα στοιχεία που καταγράφονται στα ημερολόγια θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας.

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.