Αφιέρωμα Κατοικία Χειμώνας 2022

praxitelis anastasopoulos 750x150 1021 ΜΠΟΥΦΑΡΔΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
Oilympian ΚΟΥΦΟΛΙΑΣ Διαφημιστείτε στο ilialive.gr
26|10
2022
18:44

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Μέχρι 6,5 ευρώ πληρώνει το ελαιόλαδο ο ΕΑΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης

Με υψηλότερη τιμή το ελαιόλαδο από δέντρα άνω των 60 ετών.

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει με ανακοίνωσή του, τους ελαιοπαραγωγούς – μέλη του και μη, ότι στην προσπάθεια για να ανακοπεί η καθοδική πορεία και να διασφαλιστεί το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας στην Ιθάκη, θα αγοράσει ελαιόλαδο φετινής εσοδείας από την τοπική ποικιλία Θιακό, με σκοπό να το τυποποιήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεταιριστικού τυποποιητηρίου στη Σάμη.

Η τιμή παραγωγού για το λάδι φετινής εσοδείας θα είναι 6,00 ευρώ το κιλό για την οξύτητα 0,3 βαθμών, ενώ για παρτίδες λαδιού από ελαιόδεντρα άνω των 60 ετών θα είναι 6,50 ευρώ το κιλό, με άμεση πληρωμή του παραγωγού, μετά από την παράδοση καταστάσεων πληρωμής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από τον Συνεταιρισμό έχει ως εξής:

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους Θιακούς Ελαιοπαραγωγούς – μέλη του και μη, ότι στη προσπάθεια για να ανακοπεί η καθοδική πορεία και να διασφαλιστεί το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας στην Ιθάκη βελτιώνοντας τη θέση του ντόπιου Ελαιοκαλλιεργητή, θα αγοράσει Ελαιόλαδο φετινής εσοδείας από την τοπική ποικιλία Θιακό, με σκοπό να το τυποποιήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συνεταιριστικού Τυποποιητηρίου στη Σάμη.

Ως απαραίτητη προϋπόθεση οι ελιές πρέπει να λιοκομηθούν στο Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο της ΕΝΩΣΗΣ στο Βαθύ Ιθάκης και να προέρχονται ξεχωριστές παρτίδες από νέα ελαιόδεντρα και ξεχωριστές παρτίδες από ελαιόδεντρα άνω των 60 ετών.

Επίσης, ο Ελαιοπαραγωγός πρέπει να προσκομίζει στο Ελαιοτριβείο αντίγραφο της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) έτους 2022 στην οποία θα αναγράφονται ο αριθμός των ελαιόδεντρων και η τοποθεσία του κάθε λιοστασιού. Οι Θιακοί Ελαιοπαραγωγοί οι οποίοι υποβάλλουν την ετήσια Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) μέσω της ΕΝΩΣΗΣ δεν χρειάζεται να την προσκομίσουν.

Η τιμή παραγωγού για το λάδι φετινής εσοδείας θα είναι 6,00€ το κιλό για την οξύτητα 0,3 βαθμών ενώ για παρτίδες λαδιού από ελαιόδεντρα άνω των 60 ετών θα είναι 6,50€ το κιλό, με άμεση πληρωμή του παραγωγού μετά από την παράδοση καταστάσεων πληρωμής.

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο κ. Σπύρο Δενδρινό (κιν. 6979274445).

Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Πηγή: Agrotypos.gr

Google News ilialive.rg

?>

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.