Πλαστικά Κρήτης ΑΕ

 

praxitelis anastasopoulos 750x150 1021 ΜΠΟΥΦΑΡΔΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
24|02
2023
20:45

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Βασιλόπουλος: Απαιτείται ευελιξία για τους «κομμένους» ΤΟΕΒ στην Δυτ. Ελλάδα …!  

Παρέμβαση Θ.Βασιλόπουλου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη  

«Οι αγροτικές υποδομές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποτελούν βασικό μοχλό για την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας, ειδικότερα όταν πρόκειται για εγγειοβελτιωτικά έργα που χρόνια τώρα χρήζουν συντήρησης και αναβάθμισης. Οφείλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την Γενική Γραμματεία Ενωσιακών πόρων και υποδομών να σκύψουν με ενδιαφέρον στα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν στην πρώτη φάση της αξιολόγησης για τους ΤΟΕΒ της περιοχής μας.» Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος με αφορμή την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων της Πρόσκλησης της Δράσης 4.3.1: “Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 όπου σε πρώτη φάση «κόβονται» από την Π.Ε Ηλείας οι ΤΟΕΒ Πελοπίου, Α΄ Πύργου και Επιταλίου από την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας οι ΤΟΕΒ Ευηνοχωρίου και Φυτειών και από την Π.Ε Αχαίας το ΔΕΑΕ Ντασκά στην Τριταία.

Τα αποτελέσματα, που είναι βεβαίως προσωρινά καθώς υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής από τους ενδιαφερόμενους φορείς μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, δημιούργησαν αναστάτωση στις διοικήσεις των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και κατ΄ επέκταση στον αγροτικό κόσμο. Σε επαφές που είχε ο κ Βασιλόπουλος με τις διοικήσεις των οργανισμών δεσμεύτηκε να μεταφέρει άμεσα στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στις τοπικές αγροτικές κοινωνίες αφού πρόκειται για έργα ζωτικής σημασίας. Με βάση το αποτέλεσμα της εξέτασης των προσφυγών, θα επικαιροποιηθεί και ο πίνακας αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου. Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, προς όφελος των αγροτών.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

?>

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ