Πλαστικά Κρήτης ΑΕ

 

praxitelis anastasopoulos 750x150 1021 ΜΠΟΥΦΑΡΔΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
09|03
2023
16:59

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε η διαβούλευση για το νέο LEADER στο ΚΠΕ Κρεστένων - «Μοχλός» ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες

Την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην στήριξη ιδιωτικών επιχειρήσεων, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΝΟΛ Α.Ε. Σάκης Μπαλιούκος

Έντονο ενδιαφέρον σε επιχειρηματίες και τοπικούς φορείς, παρουσίασε η διαβούλευση για το σχεδιασμό του νέου LEADER στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, για την περίοδο 2023-2027, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου στο ΚΠΕ Κρεστένων.

Σκοπός της ανοιχτής διαβούλευσης ήταν  η  προετοιμασία της πρότασης της Αναπτυξιακής Ολυμπίας (ΑΝ.ΟΛ. ΑΕ). που θα υποβληθεί για έγκριση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ,-Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία των Τοπικών κοινοτήτων).

Ο πρόεδρος της ΑΝΟΛ Α.Ε. κ. Σάκης Μπαλιούκος υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερο βάρος κυρίως στην ανάπτυξη ιδιωτικών επιχειρήσεων που θα αποτελέσουν μοχλό για την ανάπτυξη των περιοχών δράσης, με έμφαση στην προώθηση των τοπικών προϊόντων που, όπως τόνισε, χρειάζονται στήριξη και περαιτέρω αξιοποίηση.

Αναλυτική αναφορά στις επιλέξιμες δράσεις στους δικαιούχους, καθώς επίσης και τα ποσοστά επιχορήγησης ανά κατηγορία πράξεων, έγινε από τα στελέχη της ΑΝΟΛ κ.κ. Νικ. Θεοφιλόπουλο, Αναστασία Γκαβού και Βασ. Φάμελο, ενώ παρεμβάσεις υπήρξαν από τους αντιδημάρχους Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ.κ. Γιαν. Δάγκαρη, Αναστ. Καρνάρο και Μ. Γεωργακόπουλο, καθώς την περιφερειακή σύμβουλο κ. Αθανασία Κουσκουρή.

Ιδιαίτερη αναφορά  έγινε στα γεωργικά προϊόντα, στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, στην παροχή υπηρεσιών, στη βελτίωση  της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού, στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, τη συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων κ.α.

Από την πλευρά τους οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο νέο LEADER, επί το πλείστον νεαρής ηλικίας, εξέφρασαν τις απόψεις αλλά και τις απορίες τους γύρω από την υλοποίηση των πολύ σημαντικών αυτών δράσεων, για την τοπική κοινωνία.

Εξάλλου οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι επενδυτές, μπορούν να εκδηλώσουν το επενδυτικό τους ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της ΑΝΟΛ ΑΕ (www.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

anol diavoul leader upaat 2

anol diavoul leader upaat 3

anol diavoul leader upaat 4

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

?>

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.