31|10
2018
12:36

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Καλλιέργεια και φροντίδα ελιάς, αμπέλου, εσπεριδοειδών και μελισσοκομίας

Με επιτυχία η ενημερωτική αγροτική ημερίδα στην Αρχαία Πίσα

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία και συμμετοχή το Σάββατο το απογευμα στο δημοτικό σχολείο της Αρχαίας Πίσας, ο εκεί Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος μαζί με την Ένωση Συνεταιρισμών Κυκλάδων Νήσων και Αργοσαρωνικού, με θέμα την ενημέρωση γύρω από την καλλιέργεια και φροντίδα της Ελιάς, του Αμπελιού, των εσπεριδοειδών καθώς και της Μελισσοκομίας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν καλλιεργητικές πρακτικές, κλάδεμα, λίπανση , φυτοπροστασία και συγκομιδή των παραπάνω προίόντων. Η εξαιρετική παρουσίαση του θέματος έγινε από τους καθηγητές Γεωπόνους MSc, υποψήφιους διδάκτορες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κα Λαμπρινή Τασούλα και κο Ευάγγελο Παππά, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της κ. Δήμητρας Παναγιωτοπούλου, προέδρου της Ένωσης Συνεταιρισμών Κυκλάδων Νήσων και Αργοσαρωνικού στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 


Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας κ. Γιώργος Φράγκος ευχαρίστησε τους εκλεκτούς ομιλητές, την πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Κυκλάδων καθώς και κο Δημήτρη Δημητρόπουλο, Director στην Ένωση συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας, τον Ιατρό κο Σπύρο Παπαγεωργίου, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης κα Αγγελική Δημητρακάκη και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα και το χωριό τους, την Αρχαία Πίσα.
Ε.Π.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή

imerida1

imerida2


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.