22|08
2019
09:34

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Περιμένοντας τον Σκρέκα - Πρόσκληση από την Ο.Π. Αμαλιάδας

Πρόσκληση να επισκεφθεί την Ηλεία στο προσεχές διάστημα απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος, στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα. Η πρόσκληση έγινε προφορικά στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο υπουργείο την Τετάρτη, ενώ σήμερα προωθήθηκε και επίσημα με έγγραφο.

Σε ότι αφορά τα πάγια αιτήματα του αγροτικού κόσμου της Ηλείας ο κ. Σκρέκας τα αντιμετώπισε θετικά και θα γίνουν κινήσεις προς την ικανοποίησή τους. Θετικά αποτίμησε και ο κ. Βαλιανάτος τη συνάντηση αυτή, περιμένοντας τα αποτελέσματά της σύντομα.

«Είχαμε συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υφυπουργό τον κ. Σκρέκα και με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου τον κ. Στρατάκο. Το θετικό είναι, ότι ο υφυπουργός δέχτηκε την αίτησή μας να έρθει στο νομό Ηλείας. Εεμείς του στείλαμε και επίσημα πρόσκληση και αναμένουμε το χρονικό διάστημα που θα έρθει. Θέσαμε στον κ. Σκρέκα όλα τα προβλήματα των αγροτών, από την αναδιάρθρωση της Κορινθιακής σταφίδας που είδε θετικά, την τροποποίηση κανονισμού του ΕΛΓΑ, για τις ζημιές που έχουμε από τον καύσωνα. Συζητήσαμε τα πάντα για την βιομηχανική ντομάτα, να είναι στα συνδεδεμένα από το 2021 μέχρι το 2027. Για τα ΤΟΕΒ μας είπε ότι θα έρθει να δει και θα περάσει νομοθετική πρωτοβουλία στη Βουλή, έτσι ώστε να γίνει εξυγίανση των ΤΟΕΒ.
Περιμένουμε το χρόνο που θα έρθει θα έρθει ο υφυπουργός και χαρακτηρίζουμε θετική τη συνάντηση στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης! Φυσικά όμως κάθε μέρα είμαστε σε επιφυλακή να δούμε αν αυτά που συμφωνήσαμε θα υλοποιηθούν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλιανάτος.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη