23|11
2019
14:48

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Ανακοίνωση από το ελαιοτριβείο Παπαδόπουλος

Η εταιρία μας πιστή στις αρχές της και έχοντας στο κέντρο της προσοχής τους χιλιάδες παραγωγούς που την επιλέγουν κάθε χρόνο, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ελαιοπαραγωγούς που μπήκαν στην διαδικασία παραγωγής αγουρελαίου, για την ατέρμονη υπομονή που επέδειξαν στην καθυστέρηση των πληρωμών τους.

Τους ευχαριστούμε τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο και για την αντίστασή τους σε όλους αυτούς τους «καλοθελητές» που δυστυχώς αποδεικνύουν πως η νοοτροπία που επικρατεί ακόμα και σήμερα είναι να εύχονται «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

Όλες τις προηγούμενες μέρες δεχθήκαμε μια επίθεση άνευ προηγουμένου διότι κάποιοι - δυστυχώς μέσα σε αυτούς και συνάδελφοί μας - δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι ενώ οι τιμές κατρακυλούσαν εμείς εξακολουθούσαμε να αγοράζουμε αγουρέλαιο με 3.50 ευρώ το κιλό έως και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από αυτό, κατηγορηθήκαμε για την ανακοίνωση που κάναμε για το γλοιοσπόριο πως θέλουμε να ρίξουμε τις τιμές…

Όπως μας έχει διδάξει και το παρελθόν δυστυχώς «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Με αφορμή μια καθυστέρηση από πλευράς μας στις πληρωμές - που προέκυψε καθαρά από γραφειοκρατικούς λόγους - αρκετοί παραγωγοί δέχτηκαν πιέσεις ώστε να σταματήσουν την συνεργασία τους μαζί μας. Ακούστηκε μέχρι και το μύθευμα οτι η εταιρία μας πτώχευσε και δεν θα πληρώσει κανέναν, όπως επίσης οτι σκοπός της υψηλής τιμής ήταν να εξαπατήσουμε τους παραγωγούς, καθώς και πολλά άλλα κακεντρεχή σχόλια συκοφαντικού ύφους.

Απαντάμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους «καλοθελητές» πως η διαδρομή μας στο χώρο του ελαιολάδου έχει αποδείξει πως είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα η οποία μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε αγορές του εξωτερικού που αναγνωρίζουν την ποιότητα και την πληρώνουν αναλόγως.

Πολιτική της εταιρίας μας δεν ήταν ποτέ να κρατά αυτήν την υπεραξία για λογαριασμό της αλλά να την μοιράζεται με τους παραγωγούς που ακολουθούν τις οδηγίες μας και παράγουν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο.

Έχουμε κάνει τεράστιο αγώνα για αρκετά χρόνια και έχουμε επενδύσει αρκετά χρήματα για την ανάδειξη του Ηλειακού ελαιολάδου παγκοσμίως. Τώρα λοιπόν, που αυτός ο αγώνας αρχίζει να αποφέρει καρπούς κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να ανταμείβουμε τους παραγωγούς που μας εμπιστεύονται αλλά και καλλιεργούν σωστά δίνοντάς τους προνομιακές τιμές.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί στενοχωριούνται με την πρόοδο και ευημερία των άλλων. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν όμως, πως το να υπάρχει μια εταιρεία η οποία αναδεικνύει και αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα του Ηλειακού ελαιολάδου είναι προς όφελός τους.

Αυτό θα το καταλάβουν όταν σταματήσουν να έχουν παρωπίδες. Θα πρέπει να αποδεχτούν πως τελικά είναι υπαρκτός ο δρόμος της ποιότητας που εμείς ακολουθούμε - και δυστυχώς για αυτούς - εμείς είμαστε αυτοί που άνοιξαν για την Ηλεία τον συγκεκριμένο δρόμο, για να μπορούν πλέον και οι ίδιοι να τον χρησιμοποιήσουν, αν φερθούν έξυπνα και ακολουθήσουν τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς.

Εμείς είμαστε εδώ ακόμα και για αυτούς που προσπάθησαν να μας σπιλώσουν, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα για το Ηλειακό ελαιόλαδο.

Τέλος, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον λόγο των επιθέσεων που δέχεται η εταιρεία μας αφού σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε κάποιες νέες επενδυτικές κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα του Ηλειακού ελαιολάδου και όχι μόνο.

Στον κατήφορο κάποιων, εμείς απαντάμε με ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.