16|01
2020
20:19

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Βορίδης: Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τροφίμων και Γεωργίας της Έκθεσης «Green Week» στο Βερολίνο

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης πρόκειται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τροφίμων και Γεωργίας το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Green Week», στο Βερολίνο από 16 έως 20 Ιανουαρίου 2020.

Στη διάρκεια της εκεί παρουσίας του ο κ. Βορίδης θα έχει σειρά επαφών με ομολόγους του από πολλές χώρες του κόσμου ενώ θα παραστεί και σε ημερίδα που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με θέμα «Το μέλλον της παγκόσμιας παραγωγής χοιρινού υπό την απειλή της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων», ύστερα από πρόσκληση της Επιτρόπου αρμόδιας για θέμα Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδη.

Επίσης, το Σάββατο θα συμμετάσχει στη 12η Σύνοδο Υπουργών Γεωργίας η οποία διοργανώνεται από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών και θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες εργασίας για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, εμπορίου και διατροφικής ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.