14|02
2020
18:24

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Αλτάνης - Παλαιολόγος επιθεώρησαν εργασίες στην βόρεια ζώνη της Ηλείας

Αγαστή συνεργασία ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειο με τον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων   

Την βόρεια αρδευτική ζώνη της Ηλείας επιθεώρησε ο νέος πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού Τάσος Αλτάνης στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστο Παλαιολόγο ενημερώθηκε για τις εργασίες καθαρισμού  που εκτελούνται  στις αποστραγγιστικές τάφρους και τις διώρυγες  καθώς και για προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Ο κ Αλτάνης επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί οργανισμοί από τους οποίους ζήτησε αγαστή συνεργασία: « Βρίσκομαι με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ Χρήστο Παλαιολόγο σε σημεία που γίνονται εργασίες καθαρισμού.

Είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία για να δίνουμε λύσεις.» Από την πλευρά του ο κ Παλαιολόγος αφού ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο πρόεδρο τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: « Είμαι αισιόδοξος  ότι με τη νέα διοίκηση του ΓΟΕΒ θα δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.» 


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.