23|11
2018
16:35

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών: Κοσμοσυρροή στην ημερίδα του Θεσσαλικού κάμπου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα με τίτλο «Η ΝΕΑ ΚΑΠ 2021-2027, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" που έλαβε χώρα στη Λάρισα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο IMPERIAL, με συνδιοργάνωση από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.

Πάνω από 300 άτομα παραβρέθηκαν για να πληροφορηθούν για το μέλλον της ΚΑΠ, δείχνοντας τη δίψα του κάμπου για ενημέρωση και την αγωνία των αγροτών για την επόμενη περίοδο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Χανιώτης, Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας & Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με την απαράμιλλη απλότητα στο λόγο του ενημέρωσε για μια ακόμα φορά τους αγρότες για την επόμενη περίοδο επισημαίνοντας τα σημαντικότερα στοιχεία της νέας ΚΑΠ.

Ο Γενικός Γραμματέας, κ. Κασίμης με τη σειρά του αναφέρθηκε στην επόμενη και την τρέχουσα περίοδο της ΚΑΠ, δίνοντας ειδήσεις για τις επόμενες κινήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και τις πολιτικές κατευθύνσεις του ΥΠΑΑΤ.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τις παρεμβάσεις του αντιπρόεδρου της ΠΕΝΑ κ. Παυλονάσιου και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Σοφολόγη και Κόκουρα.

Της τεχνικής συζήτησης προηγήθηκαν χαιρετισμοί από αξιωματούχους και πολιτικούς όλου του φάσματος :

Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Κωτσός, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Μάμαλης, ο κ. Μαριάς από την Ευρωβουλή, οι βουλευτές κ. Αραμπατζή, Κέλλας, Κατσαντώνης, Τζελέπης.

Χαιρετισμούς απέστειλαν ο ευρωβουλευτής κ. Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής κ. Χαρακόπουλος και ο υφυπουργός κ. Κόκκαλης.

Συνδιοργανωτές της ημερίδας ήταν:

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών , Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων & Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, η Ε.Ν.Α Ν. Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, ενώ χορηγοί ήταν η ΠΕΔ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, ο Οινοποιητικός Συν/Σμος Τυρνάβου, ο Αγροτικός Συν/Σμος «Θεσγη», οι Περιβαντολλόγοι «Energy», και ο Φορολογικός & Λογιστικός Σύμβουλος Του Αγρότη.

Ήταν μια ακόμη πετυχημένη πρωτοβουλία της ΠΕΝΑ για τον Έλληνα Αγρότη σχετική με την Κοινή Αγροτική Πολιτική, συνεχίζοντας την πλούσια δράση της Οργάνωσης.

pena2


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη