Το Χειροποίητο - Καφές και σνακ - Πύργος ilialive.gr
27|08
2021
20:28

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

ΔΑΟΚ Ηλείας: Την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις - δηλώσεις των ζημιωθέντων εξαιτίας των πυρκαγιών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Ηλείας ανακοινώνει τα εξής:

  • Από την επόμενη εβδομάδα και έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, οι αρμόδιες επιτροπές Κρατικής Αρωγής & Ελέγχου της Υπηρεσίας μας, θα παραλαμβάνουν αιτήσεις-δηλώσεις των ζημιωθέντων εξαιτίας των πυρκαγιών, αγροτικών εκμεταλλεύσεων, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης.
  • Η παραλαβή θα γίνει με επιτόπιες επισκέψεις των Επιτροπών στις κάτωθι ζημιωθείσες Τοπικές Κοινότητες (όπως αυτές έχουν οριοθετηθεί ΦΕΚ Β΄3905/23-08-2021): Καυκωνία, Κοσκινά, Μάγειρα, Πελόπιο, Πεύκες, Πλάτανος, Ξηρόκαμπος, Αχλαδινή, Λάλας, Νεμούτα, Βαρβάσαινα και Κολίρι, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της, στο κατάστημα της Τ.Κ ή σε άλλο διαθέσιμο χώρο που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο.
  • Η πρωτοκόλληση των αιτήσεων θα γίνεται με ευθύνη της ΔΑΟΚ και τα δικαιολογητικά θα ομαδοποιούνται ανά δήλωση παραγωγού.
  • Επιπλέον κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται και στην έδρα της αρμόδιας ΔΑΟΚ.
  • Η αίτηση θα συνοδεύεται από φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας του παραγωγού, τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα και Δήλωση ΟΣΔΕ 2021.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων σε συνεργασία με τους παραγωγούς να διευκολύνουν το έργο των επιτροπών σύμφωνα με τα ως άνω διαλαμβανόμενα.

Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία της Υπηρεσίας με τους  Προέδρους.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής τηλ. 2621360149 Σπυροπούλου Π., 2621360130 Κούτρα Ι., 2621360139 Στροφύλλα Αικατερινή.

  

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  

Σπυροπούλου Παναγιώτα

Κτηνίατρος

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.