Το Χειροποίητο - Καφές και σνακ - Πύργος ilialive.gr
09|09
2021
14:07

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

O επόμενος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, από 19 - 21 Οκτωβρίου 2021. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί και απόσταγμα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ενθαρρύνοντας και τη συμμετοχή οίνων και αποσταγμάτων απ? όλο τον κόσμο.

Το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων γευσιγνωστών, οινολόγων, Masters of Wine, Master Sommeliers, οινοχόων, κριτικών γεύσης, δημοσιογράφων και επαγγελματιών οίνου απ? όλο τον κόσμο, οι οποίοι μέσα από εντατικές τυφλές γευσιγνωσίες αναδεικνύουν τους οίνους και τα αποστάγματα που ξεχωρίζουν σε βαθμολογία, διεκδικώντας ένα βραβείο. Η συμμετοχή κριτών αυτού του βεληνεκούς, έχουν μακροπρόθεσμα επιβεβαιώσει την αξιοπιστία του διαγωνισμού, ενώ παράλληλα έχουν ωφελήσει στην παρουσία του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό.

Στο οργανωτικό μέρος συμμετέχει όλος ο κλάδος του κρασιού & αποσταγμάτων, με τη ενεργή συμμετοχή των κλαδικών μας οργανώσεων (ΕΔΟΑΟ, ΣΕΟ, ΚΕΟΣΟΕ, ΣΕΑΟΠ), όλων των περιφερειακών ενώσεων οινοπαραγωγών της χώρας στην Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από Τρίτη, 07/09 έως Παρασκευή, 08/10/2021

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα www.tiwc.gr. 

Πηγή: NeaPaseges.gr

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.