19|03
2019
19:01

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Συνάντηση Μητρόπουλου με επιχειρηματική αποστολή από τη Σερβία

Οι επενδυτικές και εξαγωγικές δυνατότητες επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Σερβία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Προέδρου της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με μέλη επιχειρηματικής αποστολής από το Βελιγράδι και στελέχη της «Αλφειός Ρόδι Α.Ε», που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στην Πάτρα.

Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετείχαν στελέχη της εταιρείας «HRANA MEDITERANA», με έδρα το Βελιγράδι που προωθεί μόνο Ελληνικά προϊόντα σ’ όλη την επικράτεια της Σερβίας. Η «Αλφειός Ρόδι Α.Ε» από την Ηλεία, είναι μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, στο τομέα της προβολής και προώθησης των προϊόντων της στην αγορά του εξωτερικού.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δράσεων, για τη δημιουργία συνεργασιών με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής των τοπικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, γεγονός που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.

«Οι διμερείς δράσεις έχουν ως στόχο τη δημιουργία οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων για τη διεύρυνση της δικτύωσης των τοπικών επιχειρήσεων. Η εξωστρέφεια είναι το αναπτυξιακό μέσο για την προώθηση των Ελληνικών μας προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Η δημιουργία συμπράξεων με επιχειρήσεις του εξωτερικού θα μας προσφέρει προσβασιμότητα και γνώσεις για τον εκσυγχρονισμό του τομέα της εμπορίας και των εξαγωγών. Επιχειρούμε να δημιουργήσουμε απευθείας συνεργασίες μεταξύ παραγωγών, συνεταιρισμών και εξαγωγικών φορέων και από τις δυο χώρες», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος και προσέθεσε «Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η εκμετάλλευση της δυναμικότητας της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, εξυπηρετεί την αναπτυξιακή στρατηγική της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας «HRANA MEDITERANA» Milan Biga, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αλφειός Ρόδι Α.Ε.» Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δυο εταιρειών.

mitropoulos servoi2

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.