10|04
2019
16:30

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Η ΟΑΣΗ για την περιοδεία Τελιγιορίδου στην Ηλεία

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση δια της υφυπουργού κα Τελιγιορίδου "τζογάρισε" επικοινωνιακά για τις ανάγκες της κυβερνητικής προπαγάνδας. Η συγκεκριμένη κυρία ήταν παρούσα στην κυβερνητική αντιπροσωπεία όταν συαντηθήκαμε σαν πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων τον περασμένο Φλεβάρη και είχε επιβεβαιώσει και αυτή την προσήλωσή της στην υπηρέτηση της αντιαγροτικής πολιτικής και την στήριξή της στους μεγαλοαγρότες επιχειρηματίες αρνούμενη όπως και η κυβέρνησή της την ικανοποίηση οποιουδήποτε αιτήματος μας. Αυτό επανέλαβε και εδώ μιλώντας την πρώτη μέρα για αγροτοκτηνοτρόφους που πρέπει να γίνουν επιχειρηματίες και το επικύρωσε την δεύτερη με τους σταθμούς της επίσκεψής της. Δεν απάντησε ουσιαστικά τίποτα στα ερωτήματα και στην απαρίθμηση των πραγματικών προβλημάτων από τα μελη της διοίκησης της ΟΑΣΗ και τους αγρότες, τόσο στο Γούμερο όσο και στην Αμαλιάδα. Προβλήματα που αν ικανοποιούνταν πραγματικά θα έδιναν τη δυνατότητα να μείνουμε στα χωράφια μας.

Αυτό γιατί η κ. Τελιγιορίδου και η κυβέρνησή της έχουν ορκιστεί στην Ε.Ε. ότι αυτό που δεν κατάφεραν ολοκληρωτικά οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή τη συρρίκνωση της μικρομεσαίας αγροτιάς και την ενίσχυση των νέων τσιφλικάδων και επιχειρηματιών του αγροτικού χώρου θα το καταφέρουν αυτοί.

Η "αριστερή" κυβέρνηση της κ. Τελιγιορίδου καταστρέφει ότι έχει μείνει από τα ελληνικά παραδοσιακά προ'ι'όντα και προωθεί την αντιαγροτική κοινή πολιτική της Ε.Ε. με προμετωπίδα την καλλιέργεια της "κάναβης". Το κερασάκι στη τούρτα είναι η προπαγάνδα των δήθεν συνεργατικών σχημάτων που έχει θεσπίσει η Ε.Ε. και ο νόμος Σκανδαλίδη που ουσιαστικά δεν έχουν χώρο για τους φτωχομεσαίους αγροτοκτηοτρόφους. Ενώ η απληρωσιά από εμπόρους και βιομήχανους τσακίζει κυριολεκτικά τους αγρότες η κυβέρνηση και η κ. Τελιγιορίδου πανηγυρίζουν τον νόμο για τα "νωπά και ευαλείωτα". Η φιλοαγροτική τους πολιτική εξαντείται στο να δίνουν σε εφοπλιστές πλοιοκτήτες 1.100.000.000 ευρώ από το αίμα του ελληνικού λαού για φτηνό καύσιμο ενώ στον αγροτοκτηνοτρόφο και στο λαό πετρέλαιο στο 1.50 ευρώ το λίτρο. Η οργάνωση για εμάς στους συλλόγους μας η αγωνιστική αντίδραση και διεκδίκηση πραγματικών λύσεων είναι μονόδρομος αλλιώς θα έχουμε δώσει χείρα βοηθείας, όπως οι ντόπιοι κλακαδόροι της, στο να μας ξεκληρίσουν.

Για την ΟΑΣΗ

ο πρόεδρος ο γραμματέας

Γιαννόπουλος Χρήστος Αγάλος Νίκος

 
 
 
 

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.