16|01
2020
18:04

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

Κτηνοτροφική Ημερίδα στο Πανόπουλο με πρωτοβουλία Θ. Βασιλόπουλου

Το μέλλον της ορεινής Ηλείας είναι η κτηνοτροφία                         

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 7.30 το βράδυ  θα πραγματοποιηθεί  ημερίδα με θέμα το μέλλον της Ηλειακής κτηνοτροφίας στο κοινοτικό κατάστημα στο Πανόπουλο  με πρωτοβουλία  του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θοδωρή Βασιλόπουλου  και την συνεργασία του προέδρου της τοπικής κοινότητας  Γιώργου Μπαντούνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας ομιλητές θα είναι:                                                    

Κώστας Μήλιος, Διδάκτωρ Κτηνίατρος Δημόσιας Υγείας Περ.Δυτ.Ελλάδας με θέμα « Ιδιοπαραγωγή γαλακτοκομικών προιόντων»

Παναγιώτα Σπυροπούλου, Δντρια Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής Π.Ε Ηλείας με θέμα  «Προοπτική για την αιγοπροβατοτροφία»

Παναγιώτα Σκουρφούτα, κτηνίατρος με θέμα « Τοπικά προβλήματα κτηνοτρόφων»

Λία Μπούρα, κτηνίατρος MSC με θέμα « Εμπορία του κρέατος στην Ελλάδα»  

Αθανάσιος Γεωργόπουλος, κτηνίατρος με θέμα  «Τυποποίηση και προώθηση φρέσκου γάλακτος»       Και  ο Χαράλαμπος Τοπαλίδης γεωργοκτηνοτρόφος από την Κοζάνη. 

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.