Το Χειροποίητο - Καφές και σνακ - Πύργος ilialive.gr
09|09
2021
20:27

Μηχανήματα & εργαλεία Σκούτας

ΔΑΟΚ Ηλείας: Δήλωση Κατεχόμενων Κυψελών έτους 2021 και Ενημέρωση Μελισσοκομικού Μητρώου

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας γίνεται γνωστό ότι όλοι οι μελισσοκόμοι του νομού μας, οφείλουν να δηλώσουν τον αριθμό των κυψελών που έχουν στην κατοχή τους μέχρι και την 20η Οκτωβρίου 2021.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι να υποβάλλουν τη αίτηση – δήλωση κατεχόμενων κυψελών με ψηφιακό τρόπο, μέσω της ψηφιακής εφαρμογής που έχει δημιουργήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή:

minagric.gr > Ψηφιακές Υπηρεσίες > Ηλεκτρονική Αίτηση Μελισσοκομικού Μητρώου > (σύνδεση με τη χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης) > Δημιουργία Αίτησης > πεδίο: Α. Δήλωση Αριθμού Κυψελών

Προσοχή: Εφιστάται η προσοχή στους ενδιαφερόμενους, μετά την ολοκλήρωση καταχώρησης των κατεχόμενων κυψελών να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την αίτησή τους.

Προς επιβεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της ανωτέρω διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα αναζητήσουν στην αρχική σελίδα της εφαρμογής με τα στοιχεία του μελισσοκόμου, την ημ/νια και τον αριθμ. πρωτ. της αίτησής τους.   

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 140/106513/2021 ΥΑ, με την οποία θεσπίζεται το Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο, οποιαδήποτε μεταβολή του αριθμού των κατεχομένων κυψελών δηλώνεται υποχρεωτικά από τον μελισσοκόμο. Κατά συνέπεια, οι μελισσοκόμοι που ζημιώθηκαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, οφείλουν να ενημερώσουν το Μελισσοκομικό Μητρώο με το πλήθος των απολεσθέντων μελισσοσμηνών.

Η δήλωση μεταβολής μπορεί να υποβληθεί μέσω της ψηφιακής εφαρμογής του ΥΠΑΑΤ ως εξής: Μετά την συμπλήρωση του πεδίου Α, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει το πεδίο Β: Δήλωση Μεταβολής Κυψελών με τον αριθμό των μελ/νων που ζημιώθηκαν, ως αιτία μεταβολής επιλέγει: απώλεια μελισσοσμηνών και στο πεδίο Παρατηρήσεις συμπληρώνει το σχόλιο: Πυρκαγιές 2021.

Σε περίπτωση αδυναμίας ψηφιακής υποβολής της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών ή της μεταβολής κατεχόμενων κυψελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στην υπηρεσία μας (κατόπιν συνεννοήσεως) τη σχετική αίτηση – δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής & Υλοποίησης ΠΑΑ της Υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 26213 60132.

 

Η Δ/ντρια Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Σπυροπούλου Παναγιώτα

Κτηνίατρος

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

shall we dance 560x594 0921