14|05
2019
14:08

Ο Ηρακλής Ματρώζος υποψήφιος με τον Σάκη Μπαλιούκο

Συμπολίτες και συμπολίτισσες της Tοπικής Kοινότητας Kρεστένων

Ονομάζομαι Ηρακλής Ματρώζος, γεννήθηκα στην Αθήνα, έφυγα στο εξωτερικό, όπου εκεί σπούδασα και έγινα επαγγελματίας εκπαιδευτής συμπεριφεριολόγος σκύλων.

Από το 2005 διαμένω μόνιμα στο νομό Ηλείας και από το 2009 είμαι κάτοικος Κρεστένων. Η αγάπη μου για τον τόπο και το χωριό μου αποδεικνύονται με πράξεις μέσα από εκατοντάδες δραστηριότητες. Έχω βραβευθεί και τιμηθεί πάρα πολλές φορές για το έργο μου και το έργο της Ομάδας μου, στο περιβάλλον στη διάσωση αρπακτικών πτηνών, σε απεγκλωβισμούς και διασώσεις των τετράποδων φίλων μας, στις φυσικές καταστροφές.

Δημιούργησα την Εθελοντική Οργάνωση Rommel και τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τα μέλη της προσφέρουμε εθελοντικά στον τόπο μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για να αντιμετωπίσουμε πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, να ενημερώσουμε τους πολίτες και να συμβάλουμε στην ανακύκλωση, στην παροχή πρώτων βοηθειών, στην υποστήριξη των τετράποδων φίλων, να συμβάλουμε σε όποιο περιστατικό κληθούμε για βοήθεια και να δώσουμε λύσεις στους συμπολίτες μας. Η ειδικευμένη ομάδα μας, είναι ενταγμένη στην Πολιτική Προστασία Ελλάδος.

matrozos

Στον επαγγελματικό μου τομέα δημιουργώντας την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία ΕΠΙ.ΝΟ.Ο., δημιουργώ εγώ και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου μία τεράστια δομή που στόχο έχει, την ανταποδοτική ανακύκλωση. Μια δομή που θέλει να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη, να δώσει εργασία σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και γενικότερα να προσφέρει στην κυκλική οικονομία.

Είμαι σίγουρος στους τομείς που ξέρω τόσο καλά, όπως η Πολιτική Προστασία το περιβάλλον, τα αδέσποτα, την κυκλική οικονομία, μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να συμβάλω στο να δημιουργηθούν νέες δομές, δράσεις, να αναπτυχθούν καινοτόμες ιδέες, έτσι ώστε να προσφέρω στην τοπική κοινωνία, στα παιδιά μας και τους συμπολίτες μας.

Να συμβάλω ώστε μέσα απο τη δραστηριότητά μου, ώστε οι επαγγελματίες μας να έχουν διέξοδο στα προβλήματά τους και παραπάνω έσοδα. Και να τους συμβουλέψω ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να αναπτύξουν ανάλογη δραστηριότητα.

Η πόλη μας ήταν, είναι και θα είναι το Κεφαλοχώρι του δήμου μας. Το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής και δράσεις για όλες τις γειτονικές κοινότητες.

Συμμετέχω στα κοινά με όραμα και όρεξη, μα κυρίως με αστείρευτη διάθεση προσφοράς στον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Στον τομέα μου, γνωρίζω καλά τι πρέπει να κάνω και πως μπορώ να συνεισφέρω για το καλό της κοινωνίας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ζητώ την ψήφο σας, για να μου δώσετε τη δύναμη να προσφέρω στην πόλη μας.

Με εκτίμηση Ηρακλής Ματρώζος

Εκπαιδευτής – Συμπεριφεριολόγος σκύλων

Πρόεδρος της εθελοντικής οργάνωσης Rommel

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΕΠΙ.ΝΟ.Ο.

Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κρεστένων με την παράταξη Ενωτική Δημιουργία

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.