14|05
2019
22:59

Αντώνης Καράμπελας: Η παράταξη «Πύργος - Έργο Πολιτών» είναι ανεξάρτητη και καθαρά αυτοδιοικητική

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση -Δήλωση στην ανακοίνωση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την χώρα, περί χρισμάτων και στήριξης έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

‘’Η παράταξή μας ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ επεδίωξε από την αρχή τη συνεργασία με Δημοτικές παρατάξεις, με κινήσεις πολιτών, με αυτοδιοικητικά πρόσωπα εγνωσμένης πείρας και γνώσης, σε έναν ειλικρινή και υπεύθυνο διάλογο για την διαμόρφωση ενός πλαισίου δημοκρατικών αρχών και συγκλίσεων στα βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας.

Αποτέλεσμα του διαλόγου αυτού είναι η επιτευχθείσα συνεργασία της παράταξής μας ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την Δημοτική κίνηση ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ ,με κινήσεις περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών , με αυτοδιοικητικά πρόσωπα εγνωσμένης προσφοράς και διάθεσης ώστε τελικά η παράταξή μας να είναι μια πλατιά, ανοιχτή συμπαράταξη χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και αναφορές.

Η παράταξή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ έχει ένα και μόνο στόχο. ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ.

Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων , δεν διεκδικήσαμε, δεν θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν.

Εμείς επιζητούμε και επιδιώκουμε την στήριξη της κοινωνίας των πολιτών.’’

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.