14|05
2019
19:58

Μενέλαος Παπασωτηρίου: Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον δήμο που θέλουμε

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι από τους πιο σημαντικούς στη Δημοκρατία. Από τον τρόπο της λειτουργίας του εξαρτάται η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να προσφέρει έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των πάσης φύσεως αναγκών που προκύπτουν στο πλαίσιο της καθημερινότητας. Μεγάλης σημασίας είναι επίσης το ποιοι άνθρωποι κρατούν τα νήματα στην Τ. Α.

Πρόκειται για αυτούς που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσουν σε θέσεις και αξιώματα που από τον τρόπο της διακονίας τους ζημιωνόμαστε ή ωφελούμαστε, συνολικά, ως κοινωνία.

Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε για να αναδείξουμε τα πρόσωπα που θα διοικήσουν τους δήμους μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που εκτίθενται.

Δικαιούμαστε και απαιτούμε να έχουμε στις θέσεις των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων τους καλύτερους. Μάλιστα στη σκέψη μας πρέπει να κυριαρχεί, όχι η κομματική τοποθέτηση, που καθένας μας, όπως είναι φυσικό, έχει, αλλά το αν ο υποψήφιος τον οποίον θα υποστηρίξουμε πληροί τις προϋποθέσεις για την άσκηση με αποτελεσματικό τρόπο  των καθηκόντων τόσο του δημάρχου, όσο και του δημοτικού συμβούλου.

Με την πεποίθηση πως οι περισσότεροι συμπολίτες μου συμμερίζονται τις απόψεις μου, συμμετέχω   με την ιδιότητα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στην παράταξη ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ του Κώστα Νικολούτσου.

Έχουμε την δυνατότητα και την βούληση να βγάλουμε τον δήμο Πύργου μπροστά στο μέλλον. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη