16|05
2019
20:07

Στο κέντρο ηλεκτρονικού ελέγχου του ΓΟΕΒ ο Κώστας Νικολούτσος

Τον συνόδευε ο υποψήφιος της παράταξής του Μενέλαος Παπασωτηρίου

Το κέντρο ηλεκτρονικής διαχείρισης του αρδευτικού δικτύου του νομού, δηλαδή την καρδια του ΓΟΕΒ Αλφειού –Πηνειού, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Κώστας Νικολούτσος, με σκοπό να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα.

Ο κ. Νικολούτσος συζήτησε με στελέχη του Οργανισμού και έλαβε γνώση του τρόπου με τον οποίο λαμβάνεται η πλήρης εικόνα της λειτουργίας των αντλιοστασίων σε ολόκληρη την έκταση του έργου.

Η παρουσία του στο κέντρο ηλεκτρονικής διαχείρισης του αρδευτικού έργου ήταν εξαιρετικά γόνιμη, καθώς έπεται συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου με τον πρόεδρο του ΓΟΕΒ, τους προέδρους και εργαζόμενους στους ΤΟΕΒ, κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα λειτουργικά ζητήματα του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων.

Η υπεύθυνη ενημέρωση που έλαβε ο κ. Νικολούτσος θα τον βοηθήσει να καταρτίσει σε συνεργασία με μέλη του επιτελείου του ένα αποτελεσματικό σχέδιο, το οποίο θα έχει ως στόχο την βιώσιμη λειτουργία του τεράστιας σημασίας για την επιβίωση των αγροτών και την τοπική οικονομία, έργου.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος να συζητά με στελέχη του ΓΟΕΒ και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, κ. Μενέλαος Παπασωτηρίου, ο οποίος τον συνόδευε κατά την επίσκεψη του.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.