22|05
2019
16:15

‘Μενέλαος Παπασωτηρίου: "Τέλος στη τρελή πορεία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας"

‘’Εκπέμπουν ακτινοβολία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές’’

Στην Πόλη αλλά και σε αρκετές άλλες περιοχές του Δήμου μας, βρίσκονται κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Νόμιμες και Παράνομες.

Είναι γεγονός ότι οι κεραίες μέσω της ακτινοβολίας που εκπέμπουν, επηρεάζουν την υγεία των πολιτών και ιδίως των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (παιδιά, ηλικιωμένοι) αλλά και ατόμων με ειδικά προβλήματα, μάλιστα πολλές από αυτές λειτουργούν κοντά σε σχολεία.

Ο Δήμος θα πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο αδειοδότησης αλλά και να συνδράμει στον κοινωνικό διάλογο και τον έλεγχο των όρων και των ορίων που αυτές λειτουργούν και από την πλευρά του να εξασφαλίσει την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων του.

11

?>

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.