23|05
2019
09:51

Διονύσιος Αλεξόπουλος: Η σχέση δήμου - δημοτών πρέπει να επαναπροσδιοριστεί

Ο Δήμος ως θεσμός είναι πλησιέστερος στους πολίτες από κάθε άλλον.

Η σχέση Δήμου Δημοτών αποτελεί σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει θετικά ή αρνητικά πολλά θέματα, από αυτά της καθημερινότητας μέχρι την αναπτυξιακή προοπτική του.

Στο Δήμο μας η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται τουλάχιστον προβληματική και χρειάζεται να επαναπροσδιοριστεί.

Πρώτα απ’ όλα ο Δήμος με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του οφείλει να είναι συνεπής και αξιόπιστος.

Η διατύπωση σαφών στόχων, η ιεράρχηση, η οργάνωση, ο προγραμματισμός, η διαβούλευση, η δημοκρατική λήψη αποφάσεων, η διαφάνεια, ο απολογισμός μπορούν να συμβάλουν στη εμπέδωση σχέσεων εμπιστοσύνης   που αποτελούν προϋπόθεση για τα απαραίτητα βήματα συλλογικής προόδου στο Δήμο μας.

Οι Δημότες είναι απαραίτητο να λειτουργούμε υπεύθυνα με σεβασμό προς τους συμπολίτες και το συλλογικό καλό.

ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ με Δήμαρχο τον Κώστα Νικολούτσο, για έναν Δήμο που σέβεται το Δημότη, καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και προβάλλει το πρότυπο του ενεργού-υπεύθυνου πολίτη.

Αλεξόπουλος Διονύσιος

Δάσκαλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Με το συνδυασμό ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.