16|05
2019
20:14

Αντωνακόπουλος: Συνάντηση με φορείς Κατακόλου και πολίτες

Στα γραφεία της κοινότητας Κατακόλου, είχε συνάντηση ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Αντωνακόπουλος Παναγιώτης με εκπροσώπους φορέων.

Δεσμεύτηκε για

  1. Νομιμότητα στην λειτουργία του Λιμανιού.

Διασφάλιση συμμετοχής εκπροσώπου των επιβατικών αυτοκινήτων ΔΧ (ΤΑΞΙ) και εκπροσώπου του Εμπορικού Συλλόγου στην Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου.

  1. Θεσμοθέτηση ανταποδοτικού πόρου στην κοινότητα από τις εισπράξεις του Λιμανιού.
  2. Θεσμοθέτηση είσπραξης του αναπτυξιακού πόρου από την άντληση-εξόρυξη υδρογονανθράκων από τον Δήμο και απόδοση μέρους στο Κατάκολο.
  3. Ίδρυση –λειτουργία Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στο Κατάκολο.
  4. Ανάληψη της θέσης του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου από τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Συναντήθηκε επίσης με τον εκπρόσωπο των επαγγελματιών αλιέων και συζήτησαν την πρόταση περί δημιουργίας τεχνητού υφάλου διευκόλυνσης του πολλαπλασιασμού των αλιευμάτων.  

Επισκέφτηκε την περιοχή Συκιάς που είχε συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε για την κατάσταση των αστικών υποδομών.

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.