30|05
2019
14:54

Δήλωση του Βασίλη Παναγόπουλου για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Πύργου

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στην παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ και σε εμένα προσωπικά.

Η νέα «αρχιτεκτονική» της αυτοδιοίκησης σηματοδοτείται από την ανάγκη συγκλήσεων και συνεργασιών.

Αποτελεί κατά την άποψή μου ένα φιλόδοξο «πείραμα» που θα λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας μόνο υπό τον όρο της εξεύρεσης κοινών συνισταμένων και ανάπτυξης μιας κουλτούρας συνεννόησης ενώ είναι καταδικασμένο να αποτύχει αν διαστραφεί για να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα.

Με αυτό το δεδομένο δηλώνω σε εσάς αλλά και στους διεκδικητές της ψήφου σας με τους οποίους θα συνυπάρξουμε στα όργανα του Δήμου Πύργου για την προσεχή 4ετία είναι ότι θα εξακολουθήσω να αγωνιώ, να εργάζομαι και να προσφέρω από την θέση που ετάχθηκα με όλους όσοι στοχεύουν στο καλό του Δήμου και των δημοτών όπως άλλωστε έκανα αδιαπραγμάτευτα μέχρι σήμερα αποδίδοντας αξία στις αρχές, στις ικανότητες, τον χαρακτήρα και το ήθος των ανθρώπων που δεν προσδιορίζουν μόνο τους προερχόμενους από συγκεκριμένους κομματικούς χώρους αλλά απαντώνται κυρίως έξω και πέρα από αυτούς.

Βασίλειος Παναγόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ-Στάθης Καννής


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη