13|11
2018
07:47

13 νέοι υποψήφιοι με το Λάμπη Αριστειδοπουλο

Ανακοινώθηκαν χθες από τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου

Νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Λάμπης Αριστειδόπουλος. Ο επικεφαλής της παράταξης Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο μικρό συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας, σημείωσε πως «… σήμερα νέες και νέοι υποψήφιοι, ενεργοί πολίτες που αποφάσισαν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στον δήμο Πύργου και τις γενιές που έρχονται, συναντιούνται με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την παράταξη μας. Η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Πύργου - Πρωτεύουσα Ευθύνης» με την οποία ως υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης των Δημοτών είναι η ίδια, ένας Πύργος σε γερά θεμέλια.
Ερχόμαστε για να ξανακάνουμε, με όλους τους Δημότες στο πλευρό μας, από την επόμενη μέρα της νίκης μας, τον Πύργο μεγάλο ξανά. Κρατώντας κάθε τι καλό και αλλάζοντας όσα δεν λειτούργησαν σωστά. Ερχόμαστε για να συνθέσουμε και όχι να υποδομήσουμε.

Γιατί είμαστε δύναμη ευθύνης και όχι ψηφοθηρικός μηχανισμός. Επενδύουμε στη δημιουργική ενότητα δυνατοτήτων και όχι στην διάλυση και στην άρνηση. Με αυτές τις απαράβατες Αρχές, υποδεχόμαστε σήμερα νέες και νέους υποψήφιους, νέα στελέχη του ψηφοδελτίου μας».

Lampis3

Στη συνέχεια ο Λάμπης Αριστειδόπουλος ανακοίνωσε τους παρακάτω υποψηφίους:
Αθανασία Τσιρώνη (επιχειρηματίας), Κωνσταντίνα Χριστοπούλου (ιδιωτική υπάλληλος), Παναγιώτα Τσιρώνη (ιδιωτική υπάλληλος), Ευγενία Παναγοπούλου (οπτικός), Νατάσα Βενιζέλου (αισθητικός), Γιάννης Πατρινός (ιδιωτικός υπάλληλος), Χρήστος Νικολόπουλος (ηλεκτρολόγος), Μάκης Θανάσουλας (επιχειρηματίας), Τάκης Αποστολόπουλος (ιδιωτικός υπάλληλος), Λάμπης Τριβιζάς (συνταξιούχος), Φώτης Χατζόπουλος (επιχειρηματίας), Νίκος Σμαρνάκης (ιδιωτικός υπάλληλος) και Μίλτος Ζεκυριάς (επιχειρηματίας).

Lampis2

 


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.