21|01
2019
15:28

Αριστειδόπουλος: Καταθέτει επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα ΑΕΙ

Επερώτηση  κ. Αριστειδόπουλου , στην επόμενη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προς τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα  για τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα στην Ηλεία.

"Παρακαλώ, θα ήθελα να ενημερωθώ σε πια φάση βρίσκεται η διαδικασία συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Πατρών με το ΤΕΙ  Δυτικής Ελλάδος , καθώς το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει πάρει τη Νομική Σχολή που είχε διεκδικήσει .

Ωστόσο η ίδρυση  νέων πανεπιστημιακών τμημάτων στην Ηλεία φαίνεται να καθυστερεί δραματικά .

Τα χρονοδιαγράμματα στενεύουν και κανείς μας δεν γνωρίζει αν οι νέες Πανεπιστημιακές Σχολές στην Ηλεία τις οποίες έχει ανακοινώσει ο Υπουργός Παιδείας θα προλάβουν να ενταχθούν στο νέο μηχανογραφικό δελτίο του 2019.

Είναι σε όλους μας γνωστό, την αναπτυξιακή πνοή που θα δώσουν οι Πανεπιστημιακές Σχολές στον τόπο μας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής – κοινωνικής και αξιακής κρίσης".

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.