31|01
2019
17:10

Η Ζαχάρω Αποφάσισε την ανατροπή!!

ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ «ΝΕ.Δ.Α» ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ… - Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: Αλλάζουμε τώρα τον Δήμο! - Όλοι μαζί πάνω από κόμματα και παρατάξεις - Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήρθε η ώρα της ανάπτυξης. Τέλος στην παρακμή και στην οπισθοδρόμηση

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της παράταξης «ΝΕ.Δ.Α» έγινε μέσα σε ενθουσιώδη και εντυπωσιακή συγκέντρωση.

Δυναμικός παλμός, πάθος και ενθουσιασμός, με την παρουσία και πολλών προσώπων που γύρισαν την πλάτη τους στο παρελθόν.

Άμεσος, ουσιαστικός και πάντα με λόγο ευθύνης ο επικεφαλής της παράταξης, γιατρός Κώστας Αλεξανδρόπουλος είπε στην αρχή της ομιλίας του:

Το 2019, είναι η χρονιά της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.

Όλοι Μαζί... Μια Γροθιά... Μπορούμε!!!

Δεν αρκεί το αγροτικό εισόδημα για να ζήσει η περιοχή μας. Φέτος αποδείχτηκε περίτρανα με την καταστροφή της σοδειάς του λαδιού ότι χρειαζόμαστε και άλλες πηγές εισοδήματος. Ο Τουρισμός είναι για όλη την Ελλάδα σημαντικός και για μας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ:

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ

- Δεν θα περιμένουμε την ΕΤΑΔ, αλλά θα ξεκινήσουνε εκστρατεία για  

   την άμεση και κερδοφόρα, για την περιοχή, ανάπτυξή του.

- Γιατί έχουμε τη μεγαλύτερη και πιο αξιοποιήσιμη παραλία στη Δ.

   Πελοπόννησο.

- Γιατί είμαστε η παραλία της Αρχαίας Ολυμπίας και του

   Επικούρειου Απόλλωνα.

- Γιατί έχουμε την ομορφότερη ενδοχώρα, με τα πανέμορφα χωριά μας.

Θα ενισχύσουμε όλες τις κοινωνικές δομές της Παιδείας, της Υγείας το Κ.Υ. τη Βοήθεια στο σπίτι και τη στελέχωση του Σταθμού ΕΚΑΒ στον τόπο μας. Θα βρεθούμε κοντά και μαζί με όλους εκείνους που με το τίποτα και χωρίς καμία ενίσχυση, ούτε καν ηθική,αγωνίζονται για να κρατήσουνε ψηλά το πολιτιστικό επίπεδο του τόπου μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Η Παράταξή μας είναι Ανεξάρτητη και Ακομμάτιστη και έτσι θα μείνει. Η ΝΕ.Δ.Α. έχει μακρόχρονη πορεία και συγκροτείται με στελέχη από όλα τα κόμματα. Αυτή είναι η δύναμή μας. Χρίσματα δεν ζητήσαμε και δεν θα ζητήσουμε από κανένα κόμμα. Η στήριξη από όλους είναι επιθυμητή και ευπρόσδεκτη και θα ζητήσουμε από όλα τα κόμματα τη στήριξή τους για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Και ο κ. Αλεξανδρόπουλος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

Θα είμαστε μαζί. Και πριν και κυρίως, μετά τις εκλογές. Επέλεξα να αφιερώσω τις γνώσεις και την πολύχρονη πείρα μου στον τόπο μου. Με όλους Εσάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου θα εργαστούμε για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή. Για τη μεγάλη νίκη.

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε μπροστά τη μηχανή της ανάπτυξης.

Η Νίκη θα είναι δική μας.

Θα είναι Νίκη της Αξιοπιστίας και της Διαφάνειας - Νίκη των πολιτών του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτω Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα, Γιαννιτσοχωρίου Νώντας Τριγάζης, Νεοχωρίου Γιώργος Σκαλτσάς, Ταξιαρχών Γιάννης Θάνος, Πετραλώνων Χαράλαμπος Αποστολόπουλος και Σχίνων Βούλα Καπετοπούλου και ακόμα ο Αντιπρόεδρος Λιμ. Ταμείου Κατακόλου Σάκης Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας Γιώργος Μαραγκός, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΑΑΝ Ηλείας Ζώης Υφαντής και Βλάσης Μπεντεβής, ο Πρόεδρος της ΠΑΚ Ηλείας Πέτρος Μπηλιώνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γρηγόρης Κλημαντίρης, ο πρώην Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Θοδωρής Παπακυριακόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος Πρασιδακίου Κώστας Καρούμπαλης, ο Πρόεδρος Εμπόρων Ζαχάρως Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος Αργύρης Παύλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Μενέλαος Παπασωτηρίου, ο Πρόεδρος Πολ. Συλλόγου Νεοχωρίου Αντώνης Αγραπιδάς, ο πρώην Πρόεδρος Ταξιαρχών Νικόλαος Αλεξόπουλος.

Neda2

Neda3

Neda4

Neda5

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Coffee Berry