03|02
2019
17:30

Η Ελένη Τσαγρή - Κότσιφα στην παράταξη Λυμπέρη

Η Ελένη Τσαγρή - Κότσιφα υπάλληλος του φαρμακευτικού τμήματος στο ΕΑΝΠ Μεταξά υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Λυμπέρη Ήλιδα Νέα Εποχή

Σε συζητήσεις με το Γιάννη Λυμπέρη ταυτίστηκαν οι απόψεις μου και οι ιδέες μου για την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου μας, την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα μας , την υγεία , την παιδεία ,τον αθλητισμό , τον τουρισμό και τον πολιτισμό με το όραμα του Γιάννη Λυμπέρη για το μέλλον της πόλης μας και την παρακαταθήκη μας στο αύριο και τις επόμενες γενιές .

Η πρόθεση μου και η διάθεση μου να εργαστώ σκληρά και με κάθε τρόπο και από οποίο μετερίζι μπορώ για ένα καλύτερο αύριο με οδήγησε να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου των έργων να συμμετέχω στο συνδυασμό Ήλιδα Νέα Εποχή στις επερχόμενες καθοριστικές εκλογές για το μέλλον του Δήμου μας το δικό μας και των παιδιών μας .

Ελένη Τσαγρή - Κότσιφα απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθήνας τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας , υπάλληλος του φαρμακευτικού τμήματος στο ΕΑΝΠ Μεταξά υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Λυμπέρη Ήλιδα Νέα Εποχή.

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.