07|02
2019
13:42

Μενέλαος Παπασωτηρίου: Ο Πύργος μπροστά με Κώστα Νικολούτσο

ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι από τους πιο σημαντικούς στη Δημοκρατία. Από τον τρόπο της λειτουργίας του εξαρτάται η ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να προσφέρει έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των πάσης φύσεως αναγκών που προκύπτουν στο πλαίσιο της καθημερινότητας.

Μεγάλης σημασίας είναι επίσης το ποιοι άνθρωποι κρατούν τα νήματα στην Τ. Α. Πρόκειται για αυτούς που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσουν σε θέσεις και αξιώματα που από την διακονία  τους ζημιωνόμαστε ή ωφελούμαστε συνολικά ως κοινωνία.

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να ψηφίσουμε για να αναδείξουμε τα πρόσωπα που θα διοικήσουν τους δήμους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που εκτίθενται. Δικαιούμαστε και απαιτούμε να έχουμε στις θέσεις των δημάρχων τους καλύτερους.

Μάλιστα στη σκέψη μας πρέπει να κυριαρχεί, όχι η κομματική τοποθέτηση, που καθένας μας όπως είναι φυσικό έχει, αλλά το αν ο υποψήφιος τον οποίον θα υποστηρίξουμε πληροί τις προϋποθέσεις για την άσκηση με αποτελεσματικό τρόπο  των καθηκόντων του δημάρχου.

Δεδομένων αυτών και κρίνοντας με όσο γίνεται πιο αντικειμενικό τρόπο την διαδρομή,  κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική του υποψηφίου δημάρχου Πύργου Κώστα Νικολούτσου, τάσσομαι στο πλευρό του, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου.

Εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να μπορέσει ο δήμος μας να βγει μπροστά στο μέλλον με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Πιστεύω ότι είναι πολλά τα καλά  που μπορεί να γίνουν και θα γίνουν με δήμαρχο τον Κώστα Νικολούτσο. 


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη