21|02
2019
09:56

Μάλιαρης: Ιδού ο συκοφάντης

Ο άνθρωπος που θα μείνει στην πολιτική ιστορία ως ο καταστροφέας του τόπου μας, αυτός που κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να προκαλέσει τόση ζημιά στον δήμο μας όσο κανείς άλλος τις τελευταίες δεκαετίες , ο <Δήμαρχος >που αντί να ζητά σήμερα γονατιστός συγνώμη από τους δημότες για τα τόσα ψέματα που τους αράδιαζε από την προεκλογική περίοδο του 2014 έως σήμερα, με συνέντευξη του <δημοσία δαπάνη άραγε?> σε τοπική εφημερίδα επαναλαμβάνει τον εαυτό του και αποκαλύπτει……

Συνεχίζει χωρίς ντροπή να ασχημονεί!

Αποκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους, εκλεγμένους από τον λαό, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ επειδή παραιτούμενοι υπερασπίσθηκαν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, επειδή υπερασπίσθηκαν την Δημοκρατία.

Αποκαλεί, χωρίς ντροπή, τους πολιτικούς του αντιπάλους καιροσκόπους, αριβίστες και ιδιοτελείς επειδή αποκαλύπτουν την πολιτική του ανεπάρκεια, την ευθύνη του για την ερημοποίηση του τόπου μας .

Ο πολιτικός του κατήφορος δεν έχει τέλος……..Ο ίλιγγος της πτώσης του τον αποκαλύπτει….. μέχρι σήμερα όλοι αναζητούσαμε τον εμπνευστή της παραπληροφόρησης των οπλιτών σχετικά με της εξελίξεις μετά την γνωστή δικαστική απόφαση.

Σήμερα μάθαμε το όνομά του, την διεύθυνσή του .

Είναι ο κύριος Ναμπίλ Μοράντ ,ο απερχόμενος δήμαρχος, ο οποίος δηλώνει δια της συνεντεύξεως του <<…… ακόμα και σε περίπτωση εκλογής μου θα αδυνατούσα να αναλάβω καθήκοντα μέχρι την εκδίκασης της υπόθεσης στο εφετείο >>.

Είναι ο ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ ,λοιπόν, ο διακινητής ψευδών ειδήσεων του στοχεύει στην παραπλάνηση των πολιτών με στόχο να πλήξει, με τρόπο πολιτικά ανήθικο, τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Όλοι γνωρίζουν, ακόμη κ οι πρωτοετής φοιτητές της νομικής, ότι μια δικαστική απόφαση τίθεται σε ισχύ από την στιγμή που θα καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. Από τη στιγμή που θα καταστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ

Γνωρίζει ο νομικός του σύμβουλος ότι ουδείς των καταδικασθέντων, πρωτόδικα, αιρετών έχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα του και την εκλογή του στις επερχόμενες εκλογές και μέχρι η απόφαση να καταστεί αμετάκλητη. Δεν συμβουλεύεται ο κύριος Μοράντ τον νομικό του σύμβουλο που τον αθώωσε ή προσπαθεί νε τον καταστήσει και αυτόν έμμεσο συκοφάντη?

Ο πολιτικός χρόνος του εν λόγω κύριου τελειώνει…κάποιες λίγες ημέρες του απέμειναν

Τον προτρέπω σε αυτές τις λίγες ημέρες του να ασχοληθεί με το νόημα των λέξεων υστεροφημία ,πολιτική ηθική ,αξιοπρέπεια, σεβασμός, αλήθεια πολιτικός πολιτισμός, δημοκρατία.    

Διονύσιος Μάλιαρης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Ανδραβίδας -Κυλλήνης        


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.