22|02
2019
13:27

Η Αλεξάνδρα Χάρβαλου - Ντάντα «...μαζί για την Παιδεία και τον Πολιτισμό» με τον Γ. Λυμπέρη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμαλιάδα, που είναι για μένα ένα σταθερό σημείο αναφοράς. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον βλέπω να προοδεύει και ν’ αναπτύσσεται.

Από την πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο της εκπαίδευσης και την εμπειρία υλοποίησης πολλών πολιτιστικών προγραμμάτων, έχω αποκτήσει την πεποίθηση πως η πολιτιστική παιδεία προάγει τον ανθρωπισμό, την κοινωνική αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη.

Πιστεύω πως ο νέος πολίτης και οι ανάγκες του πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε πολιτιστικής δράσης και βλέπω τον πολιτισμό ως μέσον κοινωνικοποίησης και συμμετοχικότητας.

Χάρη στο φιλόδοξο όραμα και στις επίμονες προσπάθειες της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» έχουμε την τύχη να διαθέτουμε εκπληκτικές για την κλίμακα του δήμου μας υποδομές: άρτιο Δημοτικό Στάδιο, Δημοτικό Θέατρο και Δημοτική Πινακοθήκη στο ιστορικό κτίριο των Φυλακών της Αμαλιάδας, Μουσεία, και ένα Συνεδριακό Κέντρο που δυστυχώς ρημάζει σήμερα, εγκαταλελειμμένο και αναξιοποίητο.

Το στοίχημα είναι να λειτουργήσουν οι υποδομές αυτές και να προσφέρουν διεξόδους στη νεολαία και στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Με την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων και παρεμβάσεων, με την ανάπτυξη δικτύων, είμαι βέβαιη πως μπορούμε να ξεφύγουμε από την απομόνωση της περιφέρειας και την εσωστρέφεια.

Είναι τιμή μου που ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης μου πρότεινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των επικείμενων εκλογών.

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να αξιοποιήσουμε όλο το φάσμα των υποδομών, των δυνάμεων και των φορέων σε ένα περιβάλλον που θα μας τιμά και θα μας αξίζει.

Με τιμή

Χαρβάλου Αλεξάνδρα (Ντάντα) Εκπαιδευτικός


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών