27|02
2019
14:30

Ανακοίνωσε Καραντώνη - Θεοδωρέλο ο Τ. Αντωνακόπουλος

Ακόμα δύο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Καραντώνης Χαράλαμπος του Αποστόλου

karantonis

Επιστημονικός Συνεργάτης Ε.Υ

Στα πλαίσια της κοινής ΛΟΓΙΚΗΣ, καταθέτουμε ΤΟΛΜΗΡΕΣ αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, για την Αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Αναβάθμιση του Μουσείου, ολοκλήρωση του Πλανηταρίου, επαναπλημμυρισμός πρώην λίμνης Μουριάς, αυτοκινητοδρόμιο δίπλα στην λίμνη, Λαογραφικό Μουσείο μαύρης σταφίδας είναι προτάσεις ώριμες και σηματοδοτούν μια νέα φυσιογνωμία του Δήμου μας.

Παράλληλα η καθημερινότητα απαιτεί βελτίωση των υποδομών.

Θεοδωρέλος Βασίλειος – Παναγιώτης του Ιωάννη

Theodorelos

Ψυκτικός

Η γενιά των νέων πολιτών βιώνει την μεγάλη Ανασφάλεια της ανεργίας.

Δυστυχώς η επένδυση στην γνώση μέσω σπουδών,δεν βρίσκει ανταπόκριση στην περιοχή μας.Λείπουν οι επενδύσεις στον Τουριστικό και Αγροτικό Τομέα.Χρειαζόμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα δώσει προτεραιότητα στην στήριξη της πραγματικής οικονομίας στην περιοχή.Η λειτουργία Γραφείου Αγροτικού Τομεα, απαρτιζόμενο από νέους αγρότες και επιστήμονες του Αγροτικού Τομέα,είναι απαραίτητη προυπόθεση.Η λειτουργία επιτροπής Τουρισμού όπως προβλέπει και ο νόμος Κλεισθένης είναι καθοριστικής σημασίας για τα σωστά βήματα στον Τουρισμό.

Η λειτουργία Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο,θα αποτελέσει κυψέλη παραγωγής γνώσης και ενσωμάτωσης στην παραγωγή.

Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη Δημοτική Αρχή,με νέες ιδέες και νέες πρακτικές.Ο παλαιοκομματισμός αρκετά έχει ταλαιπωρήσει την περιοχή.

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.