01|03
2019
18:16

Δ. Σακελαρίου και Κ. Παφιλιάρης με τον Τάκη Αντωνακόπουλο

 Δύο νέα πρόσωπα της παράταξής του παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Σακελαρίου και τον Κωνσταντίνο Παφιλιάρη.

Σακελαρίου Δημήτρης του Αθανασίου - Επιχειρηματίας - Αγρότης

Sakelariou

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας. Η άνευ προηγουμένου απαξίωση της περιοχής για να αντιστραφεί χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή με αποδεδειγμένες ικανότητες και δυνατότητες. Θέλουμε έναν Δήμο φιλικό στον πολίτη, με κοινωνικό πρόσωπο, με αναπτυξιακή δράση.

Η αξιοποίηση των συγκριτικών αναπτυξιακών πλεονεκτημάτων περνά μέσα από την αφομοίωση της σύγχρονης  γνώσης και τεχνολογίας στην παραγωγή και την Διοίκηση. Πατάμε γερά στο παρόν, έχουμε δικαίωμα στο μέλλον. Μπορούμε να σχεδιάζουμε για το μέλλον. Είμαστε η γενιά που γνωρίζει, έχει εμπειρία αλλά και περιθώρια για το ΜΕΛΛΟΝ

Παφιλιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη - Συνταξιούχος Θηροφύλακας Λάνθι

Pafiliaris

Ο Δήμος Πύργου οφείλει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους Δημότες των χωριών.

Η ερήμωση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ,οδηγεί σε οριστικό μαρασμό πρώην εύρωστες τοπικές κοινωνίες. Στην περιοχή του πρώην Δήμου Ωλένης ,οι φυσικές καταστροφές του χειμώνα παραμένουν πληγές ανοικτές. Καμιά ουσιαστική παρέμβαση .Ιστορικά, μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα έχουν απαξιωθεί.

Το οικονομικό = πολιτιστικό γεγονός των εκδηλώσεων στο Βάραγκας, τείνει να περιοριστεί σε θλιβερό απομεινάρι ένδοξου παρελθόντος.Η νέα Δημοτική Αρχή ,με Δήμαρχο τον Καρδιολόγο Αντωνακόπουλο Παναγιώτη ,έχει σχέδιο για την αναβίωση των εκδηλώσεων –δραστηριοτήτων στον Βάραγκα μέσω σύνδεσης του ΣΗΜΕΡΑ με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Βελτίωση των υποδομών στο χώρο των εκδηλώσεων συνύπαρξη του παραδοσιακού με το σύγχρονο, όσον αφορά τις ταυτότητες των εκδηλώσεων.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.