04|03
2019
09:39

Βάλαρης, Καντούνης, Ζαφειράκης με Αντώνη Καράμπελα

Τρεις ηλικιακά νέες και σημαντικές υποψηφιότητες συμπορεύονται με τον Αντώνη Καράμπελα

Στην παρουσίαση τριών ακόμη νέων και δυνατών υποψηφιοτήτων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο το υποψήφιου δημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα προχώρησε η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ». Ο κ. Καράμπελας καλωσορίζοντας τους Δημήτρη Βάλαρη, Βασίλη Καντούνη και Παναγιώτη Ζαφειράκη, τόνισε ότι η παρουσία τους στον συνδυασμό θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση, καθώς τους χαρακτηρίζει η καινοτόμα αντίληψη, η κατάρτιση και η σύγχρονη οπτική για τα θέματα της αυτοδιοίκησης.

Δημήτρης Βάλαρης, Πτυχιούχος Διεθνούς Εμπορίου, στέλεχος επιχείρησης

Βιογραφικό: Γεννήθηκε το 1981 και κατάγεται από το Λατζόι. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Εργάζεται και είναι μέτοχος στην εταιρεία 776 Πολυτελή Τρόφιμα ΑΕ, εταιρεία προώθησης και πώλησης τυποποιημένων αγροδιατροφικών προϊόντων καθώς και παροχής υπηρεσιών (ΟΣΔΕ) προς τους αγρότες. Έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας με την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα και είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει ένα παιδί.

Δήλωση: «Η συνέπεια, η ηθική, η αξιοπρέπεια, η σταθερότητα λόγων και πράξεων, τόσο του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, “Πύργος - Έργο Πολιτών”, Αντώνη Καράμπελα, όσο και των υπολοίπων μελών της, μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω και εγώ, με τη σειρά μου, την πορεία μου ως μέλος αυτής της παράταξης, θέτοντας την υποψηφιότητα μου, στο πλευρό του, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης, έχω σκοπό με καθαρό και νηφάλιο λόγο, να βοηθήσω την παράταξή μου, να αναδειχθεί η επόμενη Δημοτική Αρχή, θέτοντας τις βάσεις, για ένα Νέο Ξεκίνημα στο Δήμο μας, που τόσο το έχει ανάγκη».  

Βασίλης Καντούνης, Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός

Βιογραφικό: Γεννήθηκε το 1985 και είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός. Εργάζεται από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας τεχνικό γραφείο μαζί με τον πατέρα του, Γεώργιο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και τον αδερφό του Κάρολο, Τοπογράφο Μηχανικό. Είναι εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, καθώς και της αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδας. Είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Δήλωση: «Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετάσχω στην έντιμη προσπάθεια που θα γίνει από τον Αντώνη Καράμπελα με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΄΄Πύργος-Έργο Πολιτών΄΄. Οι πολίτες του Δήμου, έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ένα Δήμο πρότυπο, καθαρό και μία πόλη σχεδιασμένη ορθολογικά, με λειτουργική αρμονία. Ο Δήμος μας πρέπει να κάνει μια επανεκκίνηση και τώρα είναι η ευκαιρία. Η παράταξη του Αντώνη Καράμπελα, συνδυάζει άτομα με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς και άτομα νέα και επιστημονικά καταρτισμένα, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις γνώσεις τους. Είναι ευθύνη όλων μας, να ενεργοποιηθούμε και να προσφέρουμε αυτό που πραγματικά αξίζει στον Δήμο μας».

Παναγιώτης Ζαφειράκης, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, διδάσκων τμήματος ΔΟΕΠ&ΤΜ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με έδρα τον Πύργο

Βιογραφικό: Γεννήθηκε το 1984 και είναι Διπλωματούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Το 2014 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στον τομέα «Ενέργεια και Περιβάλλον» του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ το 2018 έγινε κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.  Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής για το πρότυπο ISO 9001:2015, από την Bureau Veritas. Ζει και εργάζεται στον Πύργο από το 2010, ως ελεύθερος επαγγελματίας, συνεργάστηκε την περίοδο 2010-2015 με την Πλειας Συμβουλευτική ΕΠΕ, ενώ από το 2014 έως και σήμερα, διδάσκει στο τμήμα ΔΟΕΠ&ΤΜ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με έδρα τον Πύργο.

Δήλωση: «Ο Δήμος μας χρειάζεται επανεκκίνηση. Η οικονομική ανάπτυξη είναι ο κύριος άξονας στον οποίο στηρίζεται η ευημερία των κατοίκων ενός τόπου και για επιτευχθεί αυτό πρέπει ο κάθε πολίτης να ενεργοποιηθεί. Ειδικά η νέα γενιά, είναι καιρός να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να αποδείξουμε πως μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζω τον Αντώνη Καράμπελα, γιατί πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ηγηθεί και να συντονίσει τις προσπάθειες των παραγωγικών δυνάμεων της πόλης μας. Όλοι μας ονειρευόμαστε έναν καλύτερο Δήμο. Με σκληρή δουλειά και επιμονή μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα».

 


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.