05|03
2019
11:54

Μενέλαος Παπασωτηρίου: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

Στην περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία έχουν καταρρεύσει όλες οι βεβαιότητες και έχουν μεταβληθεί άρδην όλα τα σταθερά επί δεκαετίες κοινωνικά και οικονομικά σχήματα ,έχουμε ανάγκη από κάπου να πιαστούμε.

Πρέπει να βρούμε ένα σημείο εκκίνησης για να πορευτούμε με ασφάλεια προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τις πληγές που άνοιξε η κρίση και να βγούμε από την εσωστρέφεια. Για να είναι αποτελεσματική η προσπάθεια χρειάζεται σχεδιασμός και στρατηγική.

Η Ηλεία και ειδικά ο δήμος Πύργου , που βρίσκονταν σε στασιμότητα και πριν από την κρίση, τα τελευταία χρόνια έκαναν πολλά βήματα πίσω. Η δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές θα επωμιστεί ένα τεράστιο βάρος. Θα κληθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Ουδείς από τους πολίτες του δήμου Πύργου θέλει να συνεχιστεί η βύθιση στο τέλμα. Αυτό που όλοι ζητάμε αυτή την ώρα είναι η ανάδειξη των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας. Βάζουμε πλάτη για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη και τα χωριά μας και συστρατευόμαστε από όποια θέση καθένας μπορεί και με όσες δυνάμεις διαθέτει, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Νικολούτσο.

Εμπνεόμαστε και θέλουμε να μιμηθούμε τις προοδευτικές δράσεις που έχουν να παρουσιάσουν με θεαματικά αποτελέσματα, άλλοι δήμοι της χώρας μας αλλά ακόμη και πόλεις με φωτισμένες διοικήσεις στο εξωτερικό. Πόλεις που χαρακτηρίζονται «δημιουργικές». Αυτό με κριτήριο το πόσο αποτελεσματικά εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών και βελτιώνουν το επίπεδο ζωής.

Στο δήμο Πύργου χρειαζόμαστε έργα υποδομής. Μπορούμε και θα τα διεκδικήσουμε, αξιοποιώντας και τον ελάχιστο διαθέσιμο πόρο. Χρειαζόμαστε πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη. Αν πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή σκηνικού ως προς αυτούς τους τομείς της ζωής θα δούμε να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Πρέπει ακόμη να αξιοποιηθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές του δήμου που είναι το φυσικό κάλλος και η εύφορη γη. Τουρισμός , γεωργία και καινοτομία είναι οι πυλώνες στους οποίους θα στηριχτεί το σχέδιο που θα εφαρμόσει η δημοτική αρχή Νικολούτσου με στόχο την ανάκαμψη και την ευημερία στο δήμο Πύργου.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.