06|03
2019
12:05

Μενέλαος Παπασωτηρίου: Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το δήμο Πύργου μπροστά

Έφθασε η ώρα να βγει η κοινωνία του δήμου Πύργου από το παρατεταμένο τέλμα. Να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον. Να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω της το κακό παρελθόν της αναποτελεσματικής, εσωστρεφούς και αδιέξοδης διοίκησης. Ξεκινώντας με ελπίδα, όραμα και διάθεση για δουλειά μπορούμε να οδηγήσουμε το δήμο μας μπροστά. Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί να παλέψουμε για την βελτίωση της ζωής μας. Η περίοδος που διανύουμε έχει πολλές δυσκολίες και για να ξεπεραστούν αυτές, χρειάζεται αγώνας συστηματικός, μεθοδικός και πάνω από όλα, μαζικός.

Δηλώνω ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου έτσι ώστε να αλλάξει η αρνητική εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Πύργου. Θέλουμε την πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα να σφύζουν από ζωή. Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε προσφερόμενη δυνατότητα και κάθε διαθέσιμο πόρο.  Υπάρχει τρόπος , ακόμη και στις σημερινές αντίξοες συνθήκες να γίνουν έργα σε όλους τους τομείς της ζωής, τα οποία θα φέρουν πρόοδο και ευημερία.

Καταθέτω μερικές απόψεις – προτάσεις που πιστεύω ότι θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου:

.   Συγκέντρωση των υπηρεσιών του δήμου σε ένα κτίριο για τη σωστή λειτουργία και την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Ορθολογική αξιοποίηση του προσωπικού.

   Αξιοποίηση των κτιριακών υποδομών του δήμου σε όλη την έκτασή του. Επαναλειτουργία των γραφείων των πρώην δήμων Ιάρδανου, Βώλακα, Ωλένης για την άμεση και επί τόπου εξυπηρέτηση των κατοίκων.

.   Την πλήρη αξιοποίηση και λειτουργία του υπάρχοντος μηχανοκίνητου εξοπλισμού καθώς και την αγορά καινούργιου όπου κρίνεται απαραίτητο, τόσο στην καθαριότητα, στις τεχνικές υπηρεσίες, την αγροτική οδοποιία.

.   Μέρος του μηχανοκίνητου εξοπλισμού, μέσω προγραμματισμού, πρέπει να παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στους πρώην δήμους Ωλένης , Ιάρδανου, Βώλακος για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων των τοπικών διαμερισμάτων. Ο τρόπος διαχείρισης μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει, γι αυτό και επιβάλλεται να υπάρξει αλλαγή με συγκεκριμένο σχέδιο.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.